Login

ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom)

ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom) Beoordelingen - ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
78 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Snelle en correcte levering

- 9-8-2018

Alles netjes en snel geleverd. Goed geregeld!

Ruimte voor verbetering

- 6-8-2018

Theorie boek bevat voldoende informatie.

Een functie 'shuffle' voor de oefenvragen & examenvragen is gewenst.

@Vaarwinkel: die functie is aanwezig in de vorm van extra oefeningen die de software kan samenstellen.


Geslaagd

- 20-8-2017

boek en cd rom klein v.b. deel 1 en 2. Veel info maar super boek,

Geslaagd

- 3-8-2017

Vandaag heb ik het examen Vaarbewijs 1 gedaan en ben hiervoor geslaagd.
Hartelijk dank voor de ondersteuning door middel van het boek en de Memotrainer.
Het heeft mij erg geholpen en gestimuleerd!


Prima combi

- 21-7-2015

Met het boek en de cd het examen gehaald. Na 35 uur studie het vaarbewijs binnen. Nu gauw het water op.

ANWB COMBI CURSUSBOEK KLEIN VAARBEWIJS1+2

- 19-6-2015

Enkele drukfouten tegen gekomen, waardoor cursist/ lezer in war kan raken omdat niet duidelijk is wat de tekst is. Magere uitleg hoe je een berekening moet maken voor b.v. doorvaaren onder een brug. Kost weer punten bij examen

Fijne set

- 5-6-2015

De set bestaat uit een boek en een CD-rom met examentrainingsvragen is een perfect hulpmiddel ter voorbereiding op het examen vaarbewijs 1 en 2

bestellen van het anwb vaarbewijs boek voor het leren voor mijn vaarbewijs

- 12-5-2015

top! ander woord is niet nodig, informatie was correct en accuraat. verzendkosten waren wel wat duur maar de levering was super snel.

Vaarwinkel: de verzendkosten binnen Nederland bedragen bij Vaarwinkel € 1,95. Daarmee zijn wij toch echt één van de goedkoopsten.


Kleinvaarbewijs 1en 2

- 6-5-2015

Een zeer goed boek en CD-Rom. en ja nu de grauwe hersencellen maar pijnigen he, Het is niet eenvoudg, ontzettend veel info te verwerken. Aber das macht Spass. H.g Jan. Duitsland.

Vaarbewijs I + II (+CD) kwalitatief goed

- 16-9-2014

Heb de ANWB cursusboek Vaarbewijs I + II (+CD) aangeschaft en ben zeer tevreden. Goed boek, duidelijke stof met praktijkvoorbeelden. De CD biedt voldoende oefenmogelijkheden voor een geslaagd examen.

Cursusboek Klein Vaarbewijs met cd

- 9-3-2014

Goed en snel thuisbezorgd.

Combi cursus boek klein vaarbewijs

- 30-1-2014

Uitstekende communicatie door Vaarwinkel toen boek niet op voorraad bleek te zijn.
Snelle en nette uitlevering. Inhoudelijk goed cursusboek en de CD is een goed hulpmiddel om je voor te bereiden op het examen.


Prettige voorbereiding op KVB 2

- 23-11-2013

Na de betaling direct aan de slag om het KVB2 onder de knie te krijgen. Bij nr.1 toch geschrokken van mijn score zonder hulp. Dus maar iets uitgegeven omdat de kaarten en spullen ook nodig zijn.


Kl vaarbewijs 1 en 2

- 11-11-2013

Overzichtelijk boek en de CD met vragen ook erg toegankelijk. Op naar het examen !

prettig leren met de combinatie cd en boek

- 9-7-2013

snelle levering.

prettig leren met de combinatie cd en boek vullen elkaar goed aan en geven een goede indruk hoe dingen in theorie en praktijk moeten worden nageleefd.

ben zeer tevreden.

mvg. gerard mom


ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom)

- 27-5-2013

Het boek is overzichtelijk en duidelijk en leest makkelijk weg. Er worden veel goede praktijkvoorbeelden gegeven.
Het boek en de CD-rom sluiten goed op elkaar aan.


Lekker snelle levering

- 24-5-2013

lekker snel

combi cursusboek Klein vaarbewijs I en II

- 4-5-2013

Allereerst snelle levering en wat het boek betreft duidelijke uitleg en examenvragen ook duidelijk. Ik ga binnenkort op examen en ik weet zeker dat ik slaag dankzij deze uitleg en informatie. Maar dat laat ik dan ook eerlijk weten

Klein Vaarbewijs I en II

- 18-3-2013

Editie 19 is een verbetering. Vooral de afbakeningen en de tips zijn een verbetering. De ruimte voor de tips gaan helaas ten koste van de zinnen die in de rug van het boek verdwijnen. Dat bederft voor mij het leesplezier en is irritant.

ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom)

- 5-11-2012

Mooi boek, een heel compleet verhaal om je voor te bereiden op je examen vaarbewijs 1 en 2. Bij de bestelling liep de betaling niet goed, maar na een telefoontje met Vaarwinkel is dit eenvoudig opgelost, een volgend cursusboek zal ik dan zeker ook hier weer bestellen.

Vaarwinkel: soms wil een online betaling niet vlekkeloos verlopen, kies dan als alternatief om op rekening te bestellen en u krijgt de gewenste artikelen thuis met een factuur die u achteraf dus kunt betalen.


Professioneel

- 18-9-2012

De aankoop via de webshop verliep vlekkeloos en de levering was stip op tijd. Eerder constateerde ik een kleine fout op de web-site en gaf dat per e-mail door. Dit werd binnen een uur aangepast en er volgde direct een bedankje via de e-mail. Super, dat is nou professioneel.

cursusboek 1+2

- 9-9-2012

ik heb het cursus boek besteld en had het echt super snel in huis .
netjes verpakt in 1 woord geweldig


Duidelijk een aanrader

- 20-8-2012

Het boekje vodoet ruim aan mijn verwachting. Duidelijk en aangevuld door de cd rom makkelijk te leren. Een aanrader voor mensen die het vaarbewijs willen bemachtigen .

Prima

- 28-7-2012

Heel kort samengevat: snel geleverd, goed boek en prima oefen cd dus kan ik het een ieder aanraden.

Examens gingen voor de wind

- 23-7-2012

Leuk geschreven boek: voortdurend interessant en to the waypoint.!
Toegankelijk, goede voorbeelden => zeer goed!


Eerste aankoop

- 23-5-2012

Prima site, alles werkt perfect. Niks mis mee.
Als enig puntje van kritiek. Het duurde m.i. te lang voordat ik de zending ontving.
Bijna 2 weken. Zat wel lang weekend met feestdag tussen, maar je zou verwachten voor NL zending dat het na betalen met 3 werkdagen in de brievenbus ligt max.

Vaarwinkel: 2 weken is inderdaad extreem. 2-4 werkdagen is binnen Nederland normaal. Onze excuses.



Afleveren bestelling

- 15-5-2012

Er zijn vele sites waarop cursusmateriaal wordt aangeboden voor het Klein Vaarbewijs. Doch de site van Vaarwinkel sprong er op een aantal manieren uit ten opzichte van de andere, duidelijkheid van producten en bestellen, prijs en aanverwante producten. De levering was perfect en zeer snel. Geeft voldoende vertrouwen voor toekomstige bestellingen.

Vaarbewijs cursusboek

- 10-5-2012

Duidelijk boek, interessanter dan ik dacht, H 1 t/m 4 + bijlagen doorgelezen, alle oefeningen op de schijf gedaan en vaarbewijs I met goed resultaat gehaald.

Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom)

- 11-4-2012

Het boek is goed, door de cd komen clienten wel verder met het leren van de vragen. Gevaar dat clienten alleen maar de vragen leren.

cursusboek klein vaarbewijs 1 en 2

- 31-3-2012

Vlotte verzending, duidelijke berichtgeving over wanneer er wat gebeurde.

Schrijf een beoordeling ...

« Vorige123 »

Aanbevolen bij ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom):