Login

ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom)

ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom) Beoordelingen - ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
78 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Examens gingen voor de wind

- 23-7-2012

Leuk geschreven boek: voortdurend interessant en to the waypoint.!
Toegankelijk, goede voorbeelden => zeer goed!


Prima

- 28-7-2012

Heel kort samengevat: snel geleverd, goed boek en prima oefen cd dus kan ik het een ieder aanraden.

Duidelijk een aanrader

- 20-8-2012

Het boekje vodoet ruim aan mijn verwachting. Duidelijk en aangevuld door de cd rom makkelijk te leren. Een aanrader voor mensen die het vaarbewijs willen bemachtigen .

cursusboek 1+2

- 9-9-2012

ik heb het cursus boek besteld en had het echt super snel in huis .
netjes verpakt in 1 woord geweldig


Goede voorbereiding op het echte examen

- 16-2-2009

Het boek is erg duidelijk en uitermate geschikt om zelf de stof te bestuderen. De cd-rom is erg prettig om de stof te oefenen en bereid je goed voor op het echte examen.
Er zitten een paar kleine foutjes in de vragen op de cd, maar die zouden in de update gecorrigeerd. Boek en cd hebben mij volledig geholpen om het vaarbewijs 1 en 2 in een keer te halen.


Vaarbewijs cursusboek

- 10-5-2012

Duidelijk boek, interessanter dan ik dacht, H 1 t/m 4 + bijlagen doorgelezen, alle oefeningen op de schijf gedaan en vaarbewijs I met goed resultaat gehaald.

klein vaarbewijs I & II met cd-rom + boek

- 22-6-2009

Het boek is zéér overzichtelijk en ook de cd-rom is héél handig in gebruik.
De levering is vlot verlopen.
Prachtig!!!!!


Direkteur Vaaropleidingen-Autorijschool

- 8-2-2012

Ik heb nu al enige jaren ervaring met bestellingen van Cursusboeken bij de Vaarwinkel. Ik moet zeggen de bestellingen
wordt punctueel en snel afgewikkeld.
Meer kan ik hier niet aan toevoegen. Want hiet gaat het toch om?


ANWB klein vaarbewijs

- 14-2-2012

Prettig en goed boek, dat helder de stof behandeld. De cd-rom bereidt redelijk goed voor, alleen worden er andere vragen op het examen gesteld soms. Toch tevreden.

Vaarwinkel: aangezien de examens niet openbaar zijn zal het examen nooit exact overeenkomen met de vragen op de cd. Boek en cd houden zich echter strak aan de exameneisen, afbakening, toetsmatrijs en andere instructies van de examencommissie Vamex.


Goed bevallen

- 4-5-2011

Het boek besteld via vaarwinkel.nl en dat is goed bevallen.
Enkele dagen later is het boek prima verpakt en onbeschadigd thuis bezorgt met alle info en uiteraard de rekening.
Een uitstekende ervaring!!!


Goed voorbereid en geslaagd

- 5-5-2011

Vandaag was ik bij de Vamex voor VBA. Het was er druk.Mensen voor VB1 en VBA. Veel kwamen terug met een beteuterd gezicht. Het washarder werken dan dat ze het Vaarbewijs gewoon meekregen. Je moet er namelijk gewoon voor werken. Dat wist ik, geslaagd voor VBA. Van de 8 die mijn partner(support) en ik hebben zien komen en gaan waren er 3 geslaagd. Als een cursusgoedkoop is, wil niet zeggen dat het dan ook geen moeite kost. Ik zweer erbij dat als je een paar goeie boeken koopt in neerlands vaarwinkel en beseft dat die kennis en inzicht in je kop moet gaan zitten dat je dan instaat bent om te slagen. De meeste vragen van internet cursussen zijn te makkelijk om bij de Vamex beslagen ten eis te komen. Opdrachten in boeken moeten ook moeilijker want de Vamex stelt ook meer gecomplieerdere vragen. Op het water zegt ook niemand: wil je het niet zo lastig maken, dat heb ik nog niet gehad! Dan is het ook duidelijk, dat mensen voor hun begeerde papiertje inspanning moeten leveren. (Een man komt op z'n examen en vraagt zich ter plekke af: Wat moet ik met dat ding. Het bleek een plotter te zijn. Het was de tweede keer dat hij opging voor VBA, wederom gezakt.) Het is prettiger op je examen 'makkelijke' vragen te hebben omdat je je goed hebt voorbereid door moeilijkere lesstof.

Voor mensen die een stok achter de deur moeten hebben,zouden naar 'Op hoop van zegen' moeten kijken met Ko van Dijk.


ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I+II

- 14-6-2011

Goede service. Gebeld om er een spoedbestelling van te maken. Was geen probleem, binnen 48 uur was het boek binnen.


klein Vaarbewijs 1+2 boek en CD

- 1-3-2011

Boek was via ANWB uitverkocht maar via vaarwinkel te krijgen, besteld en via mail goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
Na een weinig aantal dagen thuis aangekomen, gelijk maar gaan leren.
En nu maar hopen dat ik slaag voor de toets.


ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 + 2 + cd-rom

- 2-9-2010

Keurig boekwerk, met veel zorg samengesteld. Het gaat op een speelse wijze door de lesstof heen en leest prettig weg. Zelfs als je geen plannen voor een vaarbewijs hebt, is het een aanrader om eens door te nemen.

Prima boek en cd

- 22-9-2010

Prima boek met een prima cd om het geleerde bij jezelf te testen.
Overigens ging ook het proces bij Vaarwinkel, van bestellen tot en met bezorgen, uitstekend en bijzonder vlot.


ANWB Combi Cursusboek Vaarbewijs I + II

- 29-9-2010

Snelle correcte levering in goede verzendverpakking

snelle levering

- 14-10-2010

Bedankt voor de snelle levering.

Heel nuttig

- 19-4-2011

Het boek bevalt mij heel goed en de cd ook er staan heel veel dingen in die echt heel nuttig zijn.

Prima

- 23-11-2010

Boek bevalt goed, ook de vlotte levering.

Perfect

- 28-8-2010

Perfect boek voor zelfstudie.

snel bezorgd en nette email afhandeling

- 11-10-2010

gewoon nette afhandeling zoals het hoort:)

Makkelijk leesbaar en duidelijk

- 31-3-2010

Elke keer als ik wat bestel in de vaarwinkel, verbaas ik mij er over hoe snel en degelijk de spullen in mijn bezit zijn. Het cursusboek Klein Vaarbewijs 1 + 2 is makkelijk te lezen, duidelijke beschrijvingen enz.

Compleet en duidelijk

- 28-4-2010

zeer compleet en duidelijk boek met alle ins and outs voor het vaarbewijs

zeer tevreden

- 22-12-2009



België

- 9-1-2010

België

de cd is onmisbaar

- 13-1-2010

Prima, helder en vooral de cd is onmisbaar voor het examen. Snelle en vlotte aflevering



Prima

- 22-1-2010

Goede voorlichting en bij vragen, supersnel een er toe doende antwoord. Snelle bezorging. Ga zo door.

anwb cursusboek kleinvaarbewijs 1 en 2 cd-rom met boek

- 24-9-2009

Levering super snel. Boek en cd-rom zijn voor iemand die er maar weinig van weet uitstekend. Prima uitleg en heel overzichtelijk

ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom)

- 5-11-2012

Mooi boek, een heel compleet verhaal om je voor te bereiden op je examen vaarbewijs 1 en 2. Bij de bestelling liep de betaling niet goed, maar na een telefoontje met Vaarwinkel is dit eenvoudig opgelost, een volgend cursusboek zal ik dan zeker ook hier weer bestellen.

Vaarwinkel: soms wil een online betaling niet vlekkeloos verlopen, kies dan als alternatief om op rekening te bestellen en u krijgt de gewenste artikelen thuis met een factuur die u achteraf dus kunt betalen.


Professioneel

- 18-9-2012

De aankoop via de webshop verliep vlekkeloos en de levering was stip op tijd. Eerder constateerde ik een kleine fout op de web-site en gaf dat per e-mail door. Dit werd binnen een uur aangepast en er volgde direct een bedankje via de e-mail. Super, dat is nou professioneel.

Schrijf een beoordeling ...

« Vorige123 »

Aanbevolen bij ANWB Combi Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (boek + cd-rom):