Login

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II Beoordelingen - ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
49 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,3 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Onduidelijk voor beginners. Mist informatie.

- 11-9-2019

Voor beginners lijkt dit me een lastig boek. Veel informatie wordt gegeven alsof het vanzelfsprekend is. Het boek bevat veel informatie maar er ontbreekt ook erg veel informatie.
In het boek worden vragen gesteld bij oefenvragen en examens waarvan de antwoorden niet terug te vinden zijn in het boek. Wanneer je de ANWB contact krijg je een excuus en de uitleg alsnog. Helaas niet uitzonderlijk, maar in vrijwel ieder hoofdstuk.
Veel ruimte voor verbetering.


Revieuw cursusboek

- 23-2-2017

Het is een zeer interessant boekje met heel veel goede informatie. Het enige waar wel verbetering in zou kunnen zijn is de grootte van de letters die is bijzonder klein (ook met leesbril). Bij kunst licht is het daardoor slecht te lezen. Dat is jammer.

Klein vaarbewijs I + II

- 9-2-2017

Prima boek. Punten ter verbetering:
- Het lettertype is erg klein.
- De tekst loopt helemaal door tot aan het midden van het boek, zonder kantlijn, zodat de regeleinden moeilijk te lezen zijn.
- Tip: figuur 1.01 op pag. 9 is zó belangrijk dat dat best een halve pagina groot mag zijn. Er is ruimte voor! Ook voor de priegellettertjes.

Vaarwinkel: bruikbare suggesties. Wij hebben ze doorgegeven aan de redactie bij de ANWB. Het blijft best veel leerstof die u voor het examen moet kennen.


Zeer tevreden

- 22-3-2015

Het product de volgende dag ontvangen.
Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van het product.


Cursusboek vaarbewijs

- 8-3-2015

Na een klein probleem voor de betaling heeft de vaarwinkel het boek opgestuurt en heb ik het na ontvangst kunnen betalen! Prima service en nogmaals bedankt, Lambert

Grote klasse !

- 10-2-2015

Gaarne wil ik u een compliment geven voor de razendsnelle service en levering van havenboeken.
Op maandag besteld en woensdag geleverd en mails over de voortgang van het verzenden.
Grote klasse!


Klein Vaarbewijs

- 6-5-2014

Het cursus boek bevat wel de benodigde materie.
De CD-rom met examenvragen komen wel overeen met de vragen van het werkelijke examen.


Zeer tevreden

- 25-2-2014

Snel en netjes geleverd. Zeer tevreden.

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs ! + II

- 30-1-2014

goed boek

anwb cursusboek klein vaarbewijs

- 20-12-2013

goed afgehandeld, keurig boek. Volgens mij staat alles er goed in. heb alleen nog geen examen gedaan. dan pas kun je weten of alles er goed in stond. Nu tevreden mee


Goede aanvulling

- 13-12-2013

Ik heb dit boek plus cd-rom gekocht als aanvulling op een cursus. Fijn als naslagwerkje, iets te uitgebreid en te volledig om als enige materiaal te gebruiken. Ook na het behalen van het vaarbewijs goed bruikbaar!

vaarbewijs 1

- 13-11-2013

Het boek bevat veel goede informatie, maar helaas komen er heel veel vragen tijdens het examen voor die niet in het boek behandeld worden. Als je het boek goed kent wil dit niet zeggen dat je zeker slaagt.

Vaarwinkel: vanaf 1 september 2013 zijn er een aantal onderwerpen voor het examen gewijzigd. U kunt een aanvulling op het boek downloaden op http://www.anwbwatersport.nl/vaarinformatie/waterkaarten_wateralmanak_cursusboeken/klein-vaarbewijs/aanvullingen-klein-vaarbewijs-proefexamen


Nette levering

- 24-10-2013

netjes zo als het hoort

Vaarbewijs 1

- 23-10-2013

Ik heb voornemens een sloep aan te schaffen voor dit vaartuig heb ik geen vaarbewijs nodig.
Echter ik vind het belangrijk om de regels te kennen en een vaarbewijs te behalen. Het lijkt mij dat in het cursusboek de meest belangrijke vaarregels en vaartechnieken op een begrijpelijke manier weergegeven worden.


ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs

- 19-10-2013

Klein vaarbewijs ben het aan het bestuderen. Lijkt mij een compleet overzicht om het vaarbewijs te behalen.

Vaarbewijs 1 en 2

- 19-10-2013

Klein vaarbewijs ben het aan het bestuderen. Lijkt mij een compleet overzicht om het vaarbewijs te behalen.

Kleinvaarbewijs 1

- 15-8-2013

Heel snel in huis! Ik ben het meteen gaan lezen. Soms wel wat ingewikkeld uitgelegd maar voor de rest helemaal top!!!

prima leerboek

- 13-5-2013

Het ANWB cursusboek legt helder en overzichtelijk de relevante regels en kennis uit. Echter zaten er in het tentamen twee vragen waarvan de stof zeker niet in het boek stond. Daarom geen 5 sterren.
Levering door vaarwinkel.nl prima: snel en onbeschadigd.


Verzorging, afwikkeling bestelling

- 9-4-2013

Wij bestellen regelmatig de boeken het Klein Vaarbewijs 1 en 2.
De verzorging en afwikkeling van de bestelling PIKO-BELLO !!!
Docent: Cursus P.George Wertwijn


Duidelijk, maar wel met wat fouten

- 4-3-2013

Het boek is over het algemeen duidelijk en goed leesbaar. Er zijn echter ook een aantal hinderlijke inhoudelijke fouten en onduidelijkheden. Een correctie bij een volgende druk is wenselijk.

Prima boek

- 7-2-2013

Het is een prima boek! Nu alleeen de cd rom nog

Vaarwinkel: de nieuwe cd is vanaf vandaag (7/2/2013) weer leverbaar. Klik hier ...


ANWB cursusboek Kleinvaarbewijs I+II

- 5-1-2013

Goed en complete behandeling van de stof met duidelijke afbeeldingen. Ook de oefenvragen en het oefenexamen zijn handig. Het enige wat er mist is stukje over accu's wat wel eens gevraagd is. Het kleine letterttype is voor mij niet prettig.

Vaarwinkel: Nieuwe leerstof over elektra en accu's zijn opgenomen in de nieuwe uitgave van het boek.


Cursusboek Klein Vaarbewijs 1+2

- 16-12-2012

Snelle levering van het boek. Alles wat nodig is staat erin.

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

- 31-5-2012

Snelle correcte levering; overzichtelijk boek; goed gebouwd voor bitter noodzakelijke geheugentraining!

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

- 27-5-2012

Dit boekje is een uitstekende voorbereiding voor beide examens. Het is logisch opgebouwd, het leest vlot, de oefeningen komen overeen met wat op het examen wordt gevraagd. Het enige dat ik er nog zou aan toevoegen is een tabel met vergelijking van de verschillende reglementen.

vaarbewijs 1 + 2

- 9-12-2011

alles wat pleziervaart leuk maakt is een vaarbewijs.


eigenaar instrukteur (Theorie en Praktijk)

- 25-11-2011

De door mij bestelde producten Studieboekjes Kl. Vaarbewijs 1en 2 zijn zeer snel aan mij verzonden. Perfekte service.


ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 + 2

- 31-10-2011

Goed en overzichtelijk boekwerkje dat gemakkelijk leest.

Prima leermateriaal van de ANWB

- 29-6-2011

Snelle levering en goed leermateriaal!

Eigenaar Vaarschool FORTUNA

- 23-4-2011

Vanaf de Info tot en met de ontvangst van het door mij bestelde,

TOPPIE.!!! Bestelling , Snel en korrekt ontvangen


Schrijf een beoordeling ...

« Vorige | 1 | 2 | »

Aanbevolen bij ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II: