Login

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II Beoordelingen - ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
49 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,3 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Geweldig boek

- 8-1-2008

Dit is een geweldig boek om de stof gemakkelijk te leren. Het wordt op zo'n manier verteld, dat je maar door blijft lezen. Dit boek is zeker een aanrader voor alle mensen die het vaarbewijs willen halen.

ANWB Cursusboek KLEIN Vaarbewijs I + II

- 24-5-2009

Een fris en duidelijk lesboek. Onmisbaar voor het behalen van je vaarbewijs, uitleg is sterk verbetert met vorige editie's. Aanrader!!

Super goede service

- 6-6-2009

Ik ben super goed over jullie service tespreken!
Ik kreeg mijn bestelling de volgende dag goed tehuis bezorgd.
Was de eerste keer dat ik wat bestelde via internet ben er niet echt weg van.
Maar dat bij jullie gaat echt goed mijn complimenten voor jullie goede service en snelle antwoord op de mail,
komt goed en betrouwbaar over!!


Prima

- 20-8-2009

Prima cursusboek en de cd-rom werkt ook goed (na de eerste update). Veel (leer)plezier van gehad. De Koersplotter heb ik aangeschaft bij een ANWB-winkel (Ede).
Ik heb VBA behaald met 45 vd 50 punten, waar 35 nodig was.


ANWB cursusboek kleinvaarbewijs 1 en 2

- 13-9-2009

Zeer snelle levering en goed verpakt

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

- 23-12-2009

Zeer snelle levering en duidelijke informatie.
Boek is duidelijk en gemakkelijk door te komen. Slordig is wel (voor een nieuw boek) dat men refereert naar paginanummers van illustraties en tabellen, die niet kloppen (het zijn de paginanummers van de vorige editie). Verder is het een duidelijk boek!


Ook een handig naslagwerk

- 17-6-2010

Veel informatie, handig als naslagwerk. Erg uitgebreide hoofdstukken.

anwb Cursusboek beoordeling

- 11-7-2010

Allereerst een super levering. Boek heb je wel nodig om te leren, maar niet altijd een duidelijke uitleg. + moeilijk woordgebruik. De verwijzigingen naar een afbeelding. kloppen soms niet, bijvoorbeeld op bladzijde 27 staad een verwijzing naar figuur 1.12 op blz. 16 deze afbeelding staad echter op blz 28.

Helder boek

- 21-7-2010

Goed boek dat alle onderwerpen voor VB 1 en 2 kort behandeld, zo ben je zeker dat alle noodzakelijke stof voorbij komt. Uitleg van bijvoorbeeld manoevres is niet heel uitgebreid. Leidraad voor de kajuitjachtzeiler legt het iets beter uit.

Uitstekend cursusboek

- 15-9-2010

Op zichzelf hoef ik voor mijn boot geen vaarbewijs te hebben, maar het leek me toch vertandig om het wel te halen. Extra kennis kan nooit kwaad. Ook al was er al redelijk wat bij mij bekend, het is toch erg nuttig. En de opzet van het boek is echt uitstekend. Overzichtelijke en begrijpelijke teksten, goede samenvattingen, tussentoetsen, enz. Goed gewerkt ook met kleuren en illustraties. Een echt leer-het-zelf cursusboek.

Afhandeling Bestelling

- 15-9-2010

De afhandeling van mijn bestelling(en) is zeer tevredenstellend! Wij zijn er blij mee!

Cursus Klein Vaarbewijs I + II

- 16-9-2010

Een goed en duidelijk boek, met tussendoor en aan het eind van elk hoofdstuk een kleine maar duidelijke terugblik.

Duidelijk boek

- 3-10-2010

Boek is zeer uitgebreid en duidelijk

Prima

- 19-11-2010

Ik kan me vinden in de afwikkeling van de bestelling en de duidelijke uiteenzetting bij de aangeboden boekwerken.
U kunt mij ook onder Uw vaste afnemers schikken.
P.G.Wertwijn (eigenaar Vaarschool en Autorijschool Fortuna)


ANWB cursusboek Klein Vaarbewijs

- 9-2-2011

Vlotte levering van een interessant naslagwerk/studieboek

Zeer handig

- 20-2-2011

Prima boek ter voorbereiding op het examen voor vaarbewijzen. Duidelijk geschreven en met veel praktische tips en voorbeelden. Zeker voor beginnend 'botenbezitter' zeer handig

Naslagwerk

- 20-2-2011

Gebruik hem als naslagwerk, er veranderd continu zaken en wetgeving. Ben zelf al sinds 1984 in bezit van vaarbewijs 1 en 2. Hiervoor al van certificaat voor de pleziervaart 1 en 2, en certficaat kustwateren



Cursusboek

- 22-2-2011

Het gaat nu om de vaarreglementen. Ik moet een beperkt examen doen. Het boek is zeer goed geschreven en zeer leerzaam. Veel dank.

Uitstekend geschik voor de vaarbewijscursus

- 28-2-2011

Werk al jaren met het boek en de cd-rom. Voor de vaarbewijscursus is dit lesmateriaal uitstekend geschikt.

Eigenaar Vaarschool FORTUNA

- 23-4-2011

Vanaf de Info tot en met de ontvangst van het door mij bestelde,

TOPPIE.!!! Bestelling , Snel en korrekt ontvangen


Prima leermateriaal van de ANWB

- 29-6-2011

Snelle levering en goed leermateriaal!

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 + 2

- 31-10-2011

Goed en overzichtelijk boekwerkje dat gemakkelijk leest.

eigenaar instrukteur (Theorie en Praktijk)

- 25-11-2011

De door mij bestelde producten Studieboekjes Kl. Vaarbewijs 1en 2 zijn zeer snel aan mij verzonden. Perfekte service.


vaarbewijs 1 + 2

- 9-12-2011

alles wat pleziervaart leuk maakt is een vaarbewijs.


ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

- 27-5-2012

Dit boekje is een uitstekende voorbereiding voor beide examens. Het is logisch opgebouwd, het leest vlot, de oefeningen komen overeen met wat op het examen wordt gevraagd. Het enige dat ik er nog zou aan toevoegen is een tabel met vergelijking van de verschillende reglementen.

ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II

- 31-5-2012

Snelle correcte levering; overzichtelijk boek; goed gebouwd voor bitter noodzakelijke geheugentraining!

Cursusboek Klein Vaarbewijs 1+2

- 16-12-2012

Snelle levering van het boek. Alles wat nodig is staat erin.

ANWB cursusboek Kleinvaarbewijs I+II

- 5-1-2013

Goed en complete behandeling van de stof met duidelijke afbeeldingen. Ook de oefenvragen en het oefenexamen zijn handig. Het enige wat er mist is stukje over accu's wat wel eens gevraagd is. Het kleine letterttype is voor mij niet prettig.

Vaarwinkel: Nieuwe leerstof over elektra en accu's zijn opgenomen in de nieuwe uitgave van het boek.


Prima boek

- 7-2-2013

Het is een prima boek! Nu alleeen de cd rom nog

Vaarwinkel: de nieuwe cd is vanaf vandaag (7/2/2013) weer leverbaar. <a href="proddetail.asp?prod=anwbcdkleinvaarbewijs">Klik hier ...</a>


Duidelijk, maar wel met wat fouten

- 4-3-2013

Het boek is over het algemeen duidelijk en goed leesbaar. Er zijn echter ook een aantal hinderlijke inhoudelijke fouten en onduidelijkheden. Een correctie bij een volgende druk is wenselijk.

Schrijf een beoordeling ...

« Vorige12 »

Aanbevolen bij ANWB Cursusboek Klein Vaarbewijs I + II:

Portland Koersplotter
prijs€17,50