Login

ANWB Cursusboek Marifonie

ANWB Cursusboek Marifonie Beoordelingen - ANWB Cursusboek Marifonie (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
29 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,5 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Opbouw en inhoud

- 17-2-2015

Persoonlijk vind ik de opbouw van het boek niet zo logisch. In de eerste twee hoofdstukken maken ze wat mij betreft te veel gebruik van stof die ze in het derde hoofdstuk pas uitleggen.
Maar ongeacht de opbouw is de gegeven uitleg en informatie wel toereikend.


Leerzaam boek

- 11-2-2016

leerzaam, was nodig had mijn basiscertificaat gehaald tig jaren geleden, verstandig vond ik om de theorie te verfrissen

Marifonie

- 15-1-2017

Snel en goed wat wil een mens nog Meer???

een warme zomer


ANWB Cursusboek Marifonie

- 22-12-2009

Had het vaarbewijs ook gehaald met ANWB boek Klein Vaarbewijs. Heeft me uitstekend voldaan en in 1x geslaagd dus daarom ook het Marifoonboek leren.

Duidelijke informatie

- 13-1-2010

Duidelijke uitleg van de materie. Moet nog examen doen, maar zie dit met vertrouwen tegemoet.

Heldere uitleg, overzichtelijk

- 23-9-2012

Het cursusboek Marifonie is duidelijk, overzichtelijk en in een prettige stijl geschreven. Voor een lezer met basiskennis van watersport is het niveau prima. Hier en daar staan er kleine foutjes en onduidelijkheden in, maar over het algemeen is de uitleg goed en bondig.

cursusboek marifonie

- 5-12-2012

Het boek voldoet geheel aan mijn verwachting, alle onderwepen komen aan bod met duidelijke uitleg. Beslist de moeite waard.

ANWB Cursusboek Marifonie

- 26-11-2012

ANWB Cursusboeken zijn over het algemeen qua leerstof het meest compleet en bieden hierdoor een goed voorbereiding op het examen. Zo ook dit cursusboek. Daarnaast was de levering bijzonder snel. Met 2 dagen in huis.

ANWB Cursusboek Marifonie

- 27-8-2012

Een zeer helder opgezet en makkelijk lezend cursusboek.

cd en boek prima voorbereiding

- 2-11-2006

Ik ben inmiddels geslaagd, de cd-rom en het boek boden ruim voldoende oefenmogelijkheden om te kunnen slagen.

In een keer geslaagd

- 2-1-2007

Het boek van de ANWB heeft samen met de cd-rom Examentraining Marifonie een zeer goede bijdrage vervult. Het grote voordeel was dat met het maken van de examens op de cd je goed inzicht kreeg of je al zover was, om echt examen te kunnen doen. Ik ben dan ook in een keer geslaagd voor GMDSS-marcom-B.

De hele familie geslaagd

- 20-4-2007

Zoals mijn echtgenote als ikzelf, als ook onze zoon, zijn inmiddels geslaagd voor dit examen. Omdat wij geen andere hulpmiddelen hebben gebruikt, zoals mondelinge lessen, kunt u hieruit afleiden dat cursusboek en <a href="www.vaarwinkel.nl/shop/products.asp?prod=cdrcexam">cd-rom</a> tezamen een pakket vormen waarmee cursisten met een middelbare school achtergrond zonder probleem het basiscertificaat marifonie kunnen behalen.

Prima lesboek

- 8-1-2008

Prima lesboek om jezelf voor te bereiden op het examen. Bevat ook de leerstof voor de module GMDSS. Samen met de cd-rom examentraining marifonie van Promanent gebruikt en in een keer geslaagd.

Snelle service

- 13-11-2009

Het boek en cd/rom heb ik gisteren besteld en het was vandaag al in huis. Mijn complimenten voor de snelle service.

Top

- 22-12-2009

Snel geleverd, echt top, bedankt

ANWB Cursusboek Marifonie

- 9-7-2012

Helder boek met uitgebreide informatie. Na het lezen van dit boek is het examen een eitje.

Snelle service

- 16-8-2016

snelle reactie en waarschijnlijk fout door post nl maar zonder probleem een nieuwe exemplaar opgestuurd

m.v.g. p de vries


marifoon

- 27-5-2015

Hallo, Dit boek heb ik vanmorgen ontvangen. Alles in orde


Duidelijk van opzet

- 8-1-2008

De opzet van het boek is zeer duidelijk en ook goed te behappen voor niet-technische mensen. De indeling van het boek is duidelijk gescheiden naar certificaat type (basiscertificaat, GMDSS enz). Vooral de sectie nautisch Engels is erg handig, zeker voor de zeegaande scheepvaart. Aanrader is verder de <a href="proddetail.asp?prod=cdrcexam">cd-rom 'Examentraining Marifonie'</a>..


ANWB cursusboek Marifonie

- 11-12-2011

Snel geleverd, onbeschadigd. Kortom: uitstekende service

Handboek marifonie

- 3-1-2012

Dit boek bevat de examenstof voor beide marifoniecertificaten (basiscertificaat en Marcom-B) en is dus onmisbaar voor een ieder die zich wil voorbereiden op het examen.

ANWB Cursusboek Marifonie

- 24-5-2011

Service was snel, boeken waren goed ingepakt en dus niet beschadigd.
Klant wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.


Ik kom weer terug

- 7-3-2011

Goede service, alles op tijd en het juiste product. Zal graag uw webwinkel weer gebruiken.

Duidelijk boek

- 25-5-2010

Een goed, duidelijk boek waar stof stof op eenvoudige en duidelijke wijze wordt uitgelegd. De tekeningen verduidelijken nog extra

Aan te bevelen

- 31-7-2010

Snelle en attente site. Goede informatie in het voortraject en prompte levering binnen 24 uur. Aan te bevelen.

Zeer tevreden

- 1-8-2010

Ik ben zeer tevreden over het product dat ik bij u besteld heb. Ik heb het boekje snel en netjes ontvangen.

ANWB Cursusboek Marifonie

- 18-8-2010



Snel en attent

- 14-4-2010

De bestelling is in goede orde ontvangen, dank daarvoor.
Snelle levering en attente service.


Snel en uitstekend

- 21-4-2010

Zeer snelle levering en uitstekend produkt

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij ANWB Cursusboek Marifonie:

Boordboek Marifonie
prijs€15,99