Login

Legenda voor ANWB Waterkaarten (download)

Legenda voor ANWB Waterkaarten (download) Beoordelingen - Legenda voor ANWB Waterkaarten (download) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
9 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 3,6 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Onhandige samenvatting

- 10-10-2021

Bij de waterkaarten ANWB (digitaal, prima kaarten) miste ik de legenda. Wat betekend wel teken? De gratis download zou hierbij kunnen helpen. Deze download was wel compleet, en alles wat ik zocht stond erop.
Echter, het is een enkele PDF, en afgedrukt op A4 , als ondersteuning naast de computer is het wel heel erg klein allemaal.

@vaarwinkel: de legenda zit ook bij de digitale Waterkaarten. Zoek in Windows naar 'legenda' als de Waterkaarten software is geïnstalleerd. De PDF is niet gemaakt om te printen, maar als digitale naslag. Wilt u een print, neem dan een papieren Waterkaart van de ANWB. Op elke kaart staat een duidelijke legenda.


Ter Wadvaart en ook Legenda ANWB Waterkaarten.

- 14-3-2016

Ik heb de documenten keurig ontvangen maar nog niet kunnen beoordelen.
Ik heb er alle vertrouwen in dat ze qua inhoud aan de verwachtingen voldoen.
Overigens wil ik wel mijn waardering uitspreken over de inhoud en de service geboden via uw website.
Vriendelijke groeten


Handig hulpmiddel (voor cursisten)

- 9-3-2016

Makkelijk te downloaden. Printen en lamineren en je hebt een reuze handig hulpmiddel voor op je boot en in mijn geval bij het geven van een cursus.

Heel handig

- 15-10-2015

Een aparte legenda voor de ANWB waterkaarten is echt heel handig. Je hebt ettelijke kaarten, vaak apart gevouwen om alleen dat deel te zien waar je bent en ga dan maar eens de legenda zoeken. Bovendien kan je de grootte aanpassen aan de kwaliteit van je ogen.

Compleet

- 16-7-2015

Leganda is erg compleet, maar als ik hem wil printen blijft er maar heel weinig van over de letters en tekens zijn super klein. vergrootglas erbij gekocht.

Vaarwinkel: de legenda is ook niet echt gemaakt om te printen omdat een afwijkend papierformaat gebruikt wordt. Is meer geschikt voor gebruikt op pc of tablet.


Legenda ANWB vaarkaarten,

- 2-7-2015

Helaas. Beeld te klein op iPad 1, niet te gebruiiken.

Vaarwinkel: als het goed is kunt u ook op de iPad inzoomen op een PDF.


Prima overzicht

- 11-4-2015

prima overzicht, mis alleen nog de doorvaarthoogten bij de vaste bruggen.

Prima

- 17-3-2015

Dank je.

legenda ANWB kaarten

- 18-7-2014

Jammer dat het zo'n groot formaat pdf is, wanneer je het uitprint op A4 is het nauwelijks leesbaar.

Vaarwinkel: U kunt in PDF instellen op hoeveel pagina's de print moet komen. Dus niet te veel verkleinen. PDF versie van de legenda is ook eigenlijk bedoeld voor digitaal gebruik op laptop of tablet. De legenda zelf staat immers ook al op elke papieren versie van de ANWB Waterkaarten.


Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Legenda voor ANWB Waterkaarten (download):