Login

ANWB Wateralmanak deel 1 2019 - 2020

ANWB Wateralmanak deel 1 2019 - 2020 Beoordelingen - ANWB Wateralmanak deel 1 2019 - 2020 (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
18 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,5 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

klein vaarbewijs 1+2 met cd

- 23-7-2018

Boek is leesvriendelijker dan de wateralmanak 1
Heb aantekeningen gemaakt tijdens het lezen
Tijdens de oefeningen welke op de cd staan heb ik nieuwe aantekeningen gemaakt van wat ik fout had of niet goed begreep
Deze vele pagina's heb ik nog eens doorgenomen
Ben nu klaar voor op te gaan maar lees eerst nog de oudere aantekeningen welke ik hier en daar verbeter
Ook les boek heeft een fout en wel in bijlage 8 BPR
Het is een tabel over de licht karakters
FL (2) 10 seconde karakter duurt 10 seconde maar in de tabel is dat 8 seconde
Op blz. 115 staat ook zo een tabel en is beter


wateralmanakken

- 29-10-2015

Zeer goede boeken met veel informatie. Dat kost U weer een paar uur leeswerk!
Met vriendelijke groeten,
Eduard.


probleemloos

- 23-6-2015

snelle en correcte levering

Perfect

- 12-6-2015

perfecte service en levering

Almanak deel1

- 14-2-2015

goede service. volgende dag in huis.

perfect!!!!!!!!!!!

- 28-12-2014

Reactie per e-mail binnengekomen

Sehr zufrieden

- 2-8-2014

Ich Antworte auf Deutsch da ich nicht gut auf Niederländisch schreiben kann, aber ich bin sehr zufrieden mit Ihrem Service.

Geweldige service.

- 24-4-2013

Per ongeluk 2 dezelfde boeken ontvangen. Dit is door Vaarwinkel direkt hersteld en ik kan zonder kosten 1 boek retourneren. Het goede boek is al naar mij verzonden binnen 2 uur. Dit heet klanten service.

Duidelijk en alles staat er in

- 15-3-2013

Het boek voldoet aan mijn verwachting.
Wat je moet weten staat er in.


Prima

- 12-3-2013

Prima afhandeling. Precies wat ik zocht en een snelle levering.

Watersportalmanak deel 1 2011-2012

- 9-3-2012

Vlotte levering en product zoals verwacht. Goed dus.

De beste inhoud

- 11-3-2011

Kan niet beter! Gewoon de beste verpakking en inhoud.


Prima

- 30-1-2011

De bstelling was binnen vier dagen in huis en de almanak voldoet aan de verwachting prima dus

ANWB Wateralmanak deel 1 2011-2012

- 28-1-2011

Zoals gebruikelijk een vlekkeloze bestelling.
Ondanks dat er in de nieuwsbrief in eerste instantie stond dat het binnenkort leverbaar zou zijn, kwam ik er achter door op de hyperlink te klikken dat het al leverbaar was.
4 dagen later had ik het in huis.


Alles in orde

- 28-1-2011

De info welke ik door de vaarwinkel toegestuurd krijg en tevens de aanbiedingen zijn bij mij steeds in orde bevonden.

Duur

- 27-1-2011

Te duur vanwege de verzendkosten.

Vaarwinkel: De ANWB Wateralmanak past met postverpakking niet door de brievenbus en moet dus als pakketpost verzonden worden. Een dunne en slechte verpakking gebruiken of op de bus doen met te weinig postzegels zijn voor ons helaas geen alternatieven.


Prima

- 20-1-2011

prima verlopen aankoop, betaling en bezorging

Onmisbaar

- 24-1-2010

De almanak voor watertoerisme is onmisbaar voor wie op het water verkeert. Hij bestaat uit twee delen. Het eerste, om de twee jaar verschijnende, deel bevat algemene informatie over reglementen, zeemanschap etc. Alle Nederlandse scheepvaartreglementen staan er in, maar ook Belgische vaarroutes en zones zijn opgenomen. Naast reglementen talloze vaartips. Geschikt als naslagwerk. Met register.


Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij ANWB Wateralmanak deel 1 2019 - 2020: