Login

ANWB Wateralmanak deel 2 2022

ANWB Wateralmanak deel 2 2022 Beoordelingen - ANWB Wateralmanak deel 2 2022 (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
12 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,5 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

ANWB Wateralmanak deel 2

- 30-3-2015

Niet helemaal onmisbaar, maar toch wel erg handige almanak om op de boot bij de hand te hebben.

ANWB wateralmanak deel 2

- 19-3-2012

Eerst kreeg ik ANWB wateralmanak deel 2 2011. Na een e-mail gestuurd te hebben kreeg ik direct antwoord en kon terug sturen naar een antwoordnummer (goed geregeld). Daarna kreeg ik de goede ANWB wateralmanak deel 2 2012 toegestuurd. Ik ben er zeer tevreden over hoe het is gegaan.

Vaarwinkel: Was inderdaad erg ongelukkig dat u nog een ouder exemplaar kreeg, terwijl de nieuwe editie op voorraad was. Foutje bij het inpakken. Uiteraard dat u deze terecht wilde omruilen en goed om te horen dat dit naar tevredenheid is gelukt.


ANWB Wateralmanak deel 2 2012

- 3-3-2012

Zo als altijd, scherpe prijs, degelijk verpakt en snel geleverd.
Qua inhoud, wat kan ik er van zeggen ? Het is de ANWB Wateralmanak dus erg compleet.


nog bestellen

- 9-2-2012

Hier ga ik hem bestellen hoef ik niet naar de ANWB winkel, thanks

Prima almanak

- 26-8-2011

Snelle service en prima boek !

Snel en accuraat

- 25-6-2011

Vlak voor de vakantie nog de bijna vergeten almanak besteld, flitsend snel in huis. Perfecte service

Zeer verzorgd

- 11-3-2011

100% in orde. Geweldige verpakking! Zeer tevreden.
Zoals gewoonlijk, zeer verzorgde boeken.


Een tevreden klant

- 10-3-2011

Al enige jaren koop ik bijna alles op vaar of navigatie techniek bij of via vaarwinkel .nl.
Ik kan kort zijn, het is een prima bedrijf, korte lijnen snelle verzending, goede nazorg.
Of te wel, ik ben een tevereden klant van Vaarwinkel.nl en zal dat blijven.


ANWB Wateralmanak deel 2 2011-2012

- 28-1-2011

Eveneens een vlekkeloze bestelling. Gelijk meebesteld met de ANWB Wateralmanak 1 en samen in één pakketje met 4 dagen afgeleverd.

Onmisbaar naslagwerk

- 27-7-2010

Snelle levering. Een handig naslagwerk onmisbaar tijdens een vaartocht. Alle informatie die je nodig hebt vindt je in deze almanak. Zeer zeker de moeite waard om aan te schaffen. Ik zou eigenlijk beter kunnen zeggen een must om aan te schaffen.

Onmisbaar voor de watersporter

- 24-1-2010

De almanak voor watertoerisme is onmisbaar voor wie op het water verkeert. Hij bestaat uit twee delen. Het tweede deel bevat gedetailleerde gegevens over vaarwaters, bruggen, sluizen, havens etc. Omdat de informatie uit deel twee snel veroudert, verschijnt van dat deel jaarlijks een volledig herziene versie.

Onmisbaar aan boord

- 10-7-2007

Handig boekwerk, snel zoeken en bevat erg veel informatie.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij ANWB Wateralmanak deel 2 2022: