Login

ANWB Standaard Inventarislijst Motorkruisers (download)

ANWB Standaard Inventarislijst Motorkruisers (download) Beoordelingen - ANWB Standaard Inventarislijst Motorkruisers (download) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
26 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Inventaris Moterkruiser

- 1-3-2019

Een mooie lijst die eigenlijk iedereen moet hebben als geheugensteun.
Hartelijk dank hiervoor


Zeer tevreden

- 22-3-2015

Ik ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van het product.

Prima download

- 17-12-2014

prima dowload

prima behandeld

- 6-11-2014

prima behandeld

Nuttige checklist

- 22-7-2014

Een handige checklist als je er zelf nog geen hebt, Neemt het ongemakelijke onderbuikgevoel weg, "wat ben ik vergeten" bij afvaart en bespaart de ergenis van onderweg er achter komen dat je wat belangrijks vergeten bent.
Een aanrader. Zeker als basis voor je eigen checklist.


Prima

- 15-5-2014

Uitzonderlijke contacten. Prima verzorging van de bestellingen.
Dank jullie wel.


Downloads

- 22-10-2013

Nog niet geactiveerd. Volgend jaar!!!!

eenvoudig downloaden

- 11-7-2013

Heel fijn dat Vaarwinkel.nl de belangrijkste vaardocumenten als download aanbiedt. Zo heb je altijd de meest actuele versie binnen handbereik.


inventarisatielijst

- 3-4-2013

prima hulpmiddel

Download

- 15-2-2013

Het product was gratis te downloaden maar ik kon dit niet via mijn I-pad en daarom moest ik het bestand naar mijn e-mailaccount doorsturen om het product dan via mijn e-mail de link te openen en zo te downloaden.

Vaarwinkel: downloads zijn verpakt als gecomprimeerde map (ZIP bestand). Niet alle tabletcomputers en smartphones kunnen een dergelijke download openen. Daarom krijgt u bij de download ook altijd een e-mail met de link naar de download, zodat u deze via uw desktop of laptop kunt ophalen.


dowload uitrusting

- 9-9-2012

super een mooie aanvulling aan informatie

Schippers handboek

- 13-5-2012

Dit artikel is zo een meevaller dat ik het eerder had moeten bestellen.
ECHT EEN AANRADER.


ANWB Standaard Inventarislijst Motorkruisers

- 29-12-2011

Heel goed beschreven. Is zeker een aanrader voor iedereen!

ANWB Inventarislijst Motorkruisers.

- 8-4-2011

Prima bruikbare lijst voor de beginnende watersporter.

praktisch

- 4-8-2010

Een praktische inventarislijst om eens kritisch naar je eigen bootuitrusting te kijken. Mooie service van Vaarwinkel en ANWB dat deze gratis ter beschikking wordt gesteld.

valt een beetje tegen

- 7-7-2010

Ik had gedacht een langere inventarislijst te vinden met wat tips en echt alles wat je nodig hebt op de boot.

Kompleet en Nuttig

- 22-5-2010

Heel kompleet en nuttig

Kompleet en Nuttig

- 22-5-2010

Heel kompleet en nuttig

Standaard Inventarislijst Motorkruisers

- 3-2-2010

Aardige lijst maar is inderdaad standaard. Iedere booteigenaar zal zijn inventaris naar eigen inzicht verder inrichten

prima

- 3-2-2010

Als beginnend kajuitbootvaarder is deze handleiding een een heel goed begin. Fijn dat er zoiets als Vaarwinkel is, want hier ga ik in de toekomst nog meer dingen bestellen

Inventarislijst motorkruisers

- 23-12-2009

Ik was overal aan het zoeken naar zo een lijst, maar niet kunnen vinden. Tot dat ik een e-mail stuurde naar julie, toen was het zo opgelost. Even later kreeg ik een e-mail terug dat het te downloden was op de site van vaarwinkel.nl. Ik zal voortaan eerst beter bij julie op de site kijken. Nogmaals hartelijk dank daar voor.


Voordelige informatie

- 4-10-2009

Om op deze voordelige manier aan informatie te komen is gewoon te gek.

Duidelijke informatie

- 26-9-2009

Geeft goede en duidelijke informatie wat betreft de voorzieningen en inventaris die je eigenlijk aan boord dient te hebben!

Prima

- 28-8-2009

Prima uitleg.

ANWB Standaard Inventarislijst Motorkruisers

- 20-8-2009

Goede en duidelijke lijst

Handig hulpmiddel

- 22-2-2007

De <i>gratis</i> download van de standaard inventarislijst motorkruisers is een handig hulpmiddel.

Schrijf een beoordeling ...