Login

Binnenvaart politiereglement BPR (zakboekje)

Binnenvaart politiereglement BPR (zakboekje) Beoordelingen - Binnenvaart politiereglement BPR (zakboekje) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
33 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,2 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

BPR

- 25-5-2012

Goeie service geleverd door vaarwinkel.nl, snelle levering en goede respons op mailverkeer.

zakboekje bpr 2010

- 27-12-2010

Prima ontvangen. Fijn en handig formaat. Een aanrader voor iedereen.

bpr 2010

- 29-12-2010

zeer snel en goed ontvangen
makelijke betaling
en het boekje zeer handig
en zeer overzichtelijk


Een boekje voor in elke stuurhut

- 12-2-2011

Een boekje dat je...
...eigenlijk in elke stuurhut zou moeten hebben. Het nieuwe zakboekje Binnenvaartpolitiereglement. De kersverse pocketuitgave van het reglement is zojuist verschenen met geactualiseerde teksten en alle verkeerstekens en markeringen in kleur. Je vindt er alle borden, verlichting die je zou moeten voeren, maar ook bijvoorbeeld de voorrangs- en uitwijkregels op het binnenwater handig op een rij. Er zijn in het afgelopen jaar flink wat wijzigingen doorgevoerd, dus geen onverstandige aanschaf.
Bron: Vaarkrant van de Telegraaf, 12/02/2011


Prima boekje

- 26-2-2011

prima zakboekje

Binnenvaart politiereglement BPR

- 26-2-2011

Ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bij U bestelde artikel. Werd in deze keurig op de hoogte gehouden van de stand van zaken van verzending en kreeg ook na het laatste emailtje het bestelde artikel in goede orde de volgende dag reeds.

Zeer tevreden

- 7-3-2011

L.S.Het bestellen van het product was eenvoudig. Mij werd keurig gemaild wanneer het product verpakt en verzonden was. Helaas bleek het uitverkocht en werd dit snel en accuraat bericht.
Herzien en een nieuw aflevermoment aangegeven. e.e.a. klopte precies. Het product werd per post , goed verpakt geleverd, en de factuur was duidelijk. Ik ben erg tevreden over bestellen en afleveren.


BPR 2010 in pocketformaat

- 25-1-2011

Twee dagen na bestellen keurig bezorgd en tot mijn verbazing geen bezorgkosten gerekend.

Vaarwinkel: Er was een storing in ons systeem, daardoor stonden de verzendkosten niet op de factuur en wel in de e-mail met orderbevestiging. Uw voordeel! De storing is inmiddels verholpen.


Binnenvaart Politiereglement

- 30-1-2014

Keurige website en snelle service. Keurig verpakt en verzonden, dank.
Betaling ging ook heel goed.


BPR zakboekje

- 24-7-2014

Na de bestelling direct op kunnen halen, Ik was toch in de buurt.
Prima.


BPR

- 21-3-2015

Het eerste BPR dat ik ontving bleken de figuren zwart/wit afgedrukt. Na een telefontje werd een dag later een nieuw BPR afgeleverd dat wel was voorzien van gekleurde figuren.
Dat was een hele goede en snelle service.


Snel en goed

- 16-5-2014

Snelle service en uitstekend verpakt.
Prima site om dit soort dingen aan te schaffen!


Binnenvaart Politiereglement

- 25-2-2015

Dinsdag 24 febr. BPR ontvangen, waarvan de afbeeldingen niet in kleur waren weergegeven. 's middags gebeld.
Er zou direct een nieuw BPR worden opgestuurd. Vandaag, woensdag 25 febr., werd het nieuwe BPR met afbeeldingen in kleur bezorgd.
Hele goede service. Bedankt.


Keurig op tijd

- 12-3-2014

Wij zijn een aannemers bedrijf en hadden het boek BPR nodig voor een aanbesteding. De verwachting is dat deze bestelling éénmalig was.
Wel kan ik aangeven dat het bestelde keurig op tijd was, dus wij hebben geen reden tot klagen.


Grote klasse !

- 10-2-2015

Gaarne wil ik u een compliment geven voor de razendsnelle service en levering van havenboeken.
Op maandag besteld en woensdag geleverd en mails over de voortgang van het verzenden.
Grote klasse!


Noodzakelijk en duidelijk

- 9-7-2016

Zeer duidelijke weergave en noodzakelijk om de afbakening van de Vamex te volgen en te behandelen

Binnenvaart politiereglement BPR (zakboekje)

- 7-7-2016

handig compleet en goed formaat

boekje BPR

- 21-10-2016

zeer snelle service en goed geinformeerd over de bestelling

Binnenvaart politie reglement

- 11-7-2016

Handig formaat met de noodzakelijke informatie.

Op tijd en goed ontvangen.


Boekje over nieuwe BPR

- 5-8-2016

Bij de bestelling bericht ontvangen dat zo spoedig mogelijk voor verzending zal worden zorg gedragen, dit is correct nagekomen.
Zelfs sneller dan verwacht


BPR 2016

- 18-6-2016

Snelle levering. Goede after service

Zakboekje OK

- 9-7-2016

Goed op de hoogte gehouden, tijdens een vertraging van de levering. Binnen twee weken geleverd, alles OK voor het vaarseizoen. Mijn complimenten!

Vaarwinkel: boekje was net nieuw verschenen en er was een leveringsprobleem. Nu weer voldoende op voorraad en dus leverbaar als gebruikelijk.


Zakboekje Binnenvaart Politiereglement

- 23-6-2011

Product conform afspraak en in goede staat ontvangen

een zeer tevreden watersporter

- 24-2-2011

Bedankt voor de soepele betalingsregeling. Ik ben dus zeer tevreden over de Vaarwinkel.

Nuttig

- 4-2-2013

Handig boekje om bij te hebben op de console. Klein genoeg voor het nachtkastje etc.. En nuttig genoeg voor de watersporter.

Lekker makkelijk

- 3-3-2012

Voor mijn opleiding als VTS operator heb ik dit zakboekje BPR aangeschaft. Lekker makkelijk naslagwerk, alles staat er in, snel even een wet of verlichting opzoeken. Vooral erg makkelijk. Het heeft mij geholpen bij het leren, samen met de cdrom groot vaarbewijs.

Binnenvaart politiereglement BPR 2010 (zakboekje)

- 15-1-2012

Het zak boekje kwam binnen enkele dagen goed verpakt en (dus) in goede staat aan.
Het is – zoals een zakboekje betaamt – compact van afmetingen. Het heeft een geplastificeerde slappe kaft en wordt daardoor niet zo snel vuil. Daardoor is het dus heel geschikt om mee te nemen aan boord.
Het laatste wijzigingsbesluit van 20 september 2010 is erin verwerkt , dus voorlopig is het zakboek up-to-date. Zelf heb ik het aangeschaft ter vervanging van het exemplaar dat ik 15 jaar geleden gebruikte bij de studie voor het klein vaarbewijs. Ik vind het prettig om af en toe weer eens even na te kunnen gaan "hoe het ook alweer zit" met bepaalde situaties op het water. Omdat ik als roeier niet zo veel heb aan de Almanak van de ANWB of aan andere naslagwerken, is dit zakboek een prima oplossing.
Wat de inhoud betreft : het bevat het complete BPR met de bijlagen, maar ook niet meer dan dat. Voor het doel waarvoor ik het heb aangeschaft, is dat echter voldoende. Wie behoefte heeft aan meer tekst en uitleg zal andere boeken of websites moeten raadplegen.
De tekst is letterlijk de tekst van de officiële regeling, dus droog en ambtelijk. Over het algemeen is die voldoende duidelijk en goed te begrijpen, ook voor mensen die niet vaak wetteksten e.d. onder ogen krijgen (denk ik). Enige kennis van nautische termen en begrippen is echter wel vereist. Veel artikelen zijn kort en krachtig, maar langere volzinnen blinken niet altijd uit in goed lopende zinsconstructies, zodat je die soms nog een keer moet lezen of moet ontleden om te begrijpen wat er wordt bedoeld.
Wat jammer is, dat het geen trefwoordenregister heeft. Als je iets speciaals zoekt, kost dat soms wel wat tijd. Maar in zo'n geval kan www.wetten.nl vaak wel uitkomst bieden. Bladeren door de tekst gaat in het boekje echter wel sneller dan op de computer. En in de inhoudsopgave is in de titel van elk artikel meestal behoorlijk goed aangegeven, waar dat artikel over gaat.
Kortom: ik ben er tevreden mee.


binnenvaart pol. regl.

- 23-2-2011

goed aangekomen en per ommegaande per girofoon betaald

Besteldienst

- 14-1-2011

Ondanks de misser van tnt post mijn waardering voor de afhandeling (ik heb de eerste bestelling nog steeds niet).

Vaarwinkel: de eerste keer kwam het pakje helaas niet aan en is ook niet bij ons retour gekomen. Gelukkig dat de 2e zending u alsnog bereikt heeft.


Binnenvaart Politiereglement

- 18-2-2014

Voldoet aan mijn verwachting. Is immers een uitvloeisel van een wet

Schrijf een beoordeling ...

« Vorige12 »

Aanbevolen bij Binnenvaart politiereglement BPR (zakboekje):