Login

Bundel TKN leskaarten

Bundel TKN leskaarten Beoordelingen - Bundel TKN leskaarten (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
20 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,5 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Mijn bestelling

- 5-2-2015

Goede service en alle artikelen op tijd afgeleverd.
Zoals je verwacht!


TKN leskaarten

- 13-1-2014

Bundel netjes opgestuurd in beschermde verpakking, goed aangekomen !
Is noodzakelijk om goed te kunnen oefenen in combinatie met het lesboek TKN...


Keurig verzorgd

- 1-1-2014

De bestelde artikelen waren keurig verpakt en werden de volgende dag al door de post bezorgd. Helemaal top!


bundel leskaarten TKN

- 21-11-2013

Ervaringen zijn voldoende/goed. Alleen jammer dat er voor 2013 ipv. leskaart 2593 een nieuwe leskaart 1630 is opgevoerd.
Die had m.i. beter bij de overige kaarten gepast dan de 2593. Te meer omdat deze 1630 reeds op het examen TKN in april is gebruikt.

Vaarwinkel: Er zijn nog maar nauwelijks oefeningen beschikbaar voor de nieuwe leskaart 1630. Daarom leveren wij deze los. Op de cd Examentraining Kustnavigatie staan veel oefeningen die gebruikmaken van de leskaarten in deze bundel.


Snel maar inhoud kan nog beter

- 17-11-2013

Kaart 1 toevoegen zou 't nog mooier maken.

leskaarten kustnavigatie

- 18-2-2013

Direct na betaling alles keurig ontvangen, uitstekende service en perfecte webshop.

Leskaarten

- 7-5-2012

Laat besteld en toch nog op tijd bezorgd voor het examen.
Prima afwikkeling!


leskaarten TKN

- 14-6-2011

Prima leskaarten! en goed en snel ontvangen! Het zou mooi zijn als er op de website niet alleen de nummers van de kaart maar ook het gebied welke de kaart bestrijkt aangegeven wordt!

Vaarwinkel: goed idee, we gaan dat oppakken.


Leskaarten TKN

- 31-3-2011

Duidelijke kaarten die gewoon nodig zijn voor TKN examen.
Opgevouwen aangeschaft daarna opgerold. Werkt prima.
Goede druk en prettige grootte.


Prima verzorgd en goede informatie

- 19-2-2011

Via internet besteld en betaald. Wij werden keurig op de hoogte gehouden wanneer het product leverbaar was en afgeleverd zou worden. Vervolgens werd het thuis bezorgd en de bestelling was prima verzorgd.

TKN LESKARTEN (2322,2593 ,3371)

- 27-12-2010

ZEER GOED LESMAREIAAL. GOEDE KWALITEIT PAPIER. ONBESCHADIGD ONTVANGEN. VERSTUREN IN EEN KOKER ZOU BIJ EEN VOLGENDE BESTELLING OP PRIJS GESTELD WORDEN.

Vaarwinkel: versturen in een koker is een optie, die u zelf kunt kiezen. Verpakt in een koker is wel duurder omdat de kaarten dan als pakketpost verzonden moeten worden.


De Warme douche .....

- 12-12-2010

Kaarten besteld t.b.v. mijn TKN examen voorbereiding.
Kaarten waren gewoon goed. Wat kan daar mis mee zijn. De verzending was nog wel een probleem.
Ik wilde ze niet opgevouwen hebben dus heb ik ze in een koker laten versturen. Waarschijnlijk door alle stakingen, waren mijn kaarten ondanks de juiste en stevige koker, toch behoorlijk beschadigd. Wel zonde, want daarvoor had ik niet de dure verzend methode gekozen.
Heb daar contact met Vaarwinkel over gezocht, en ik moet zeggen meer dan netjes opgelost. Ik was al tevreden geweest met alleen een vergoeding van de extra verzendkosten, maar ik kon kiezen, of nieuwe kaarten (met de hoop dat deze dan wel goed aan kwamen), of mijn geld terug. De kaarten waren nu ook niet zo dat ik ze niet kon gebruiken, dus het volledige bedrag is teruggestort.
Dus, volledig buiten hun schuld, toch de volle verantwoording genomen.
Zouden veel een voorbeeld aan kunnen nemen.


Prima en ben tevreden

- 7-12-2010

- produkt makkelijk te vinden op de site
- aankoopmogelijkheden waren duidelijk omschreven, evenals levertijd
- goede communicatie over status aankoop (verzenden)
- op tijd en in goede staat ontvangen
- produkt was nodig voor lesmateriaal
- zal in de toekomst de site weten te vinden en er waarschijnlijk ook weer gebruik van maken.


Keurig

- 3-12-2010

Pakketje was keurig en zorgvuldig verpakt en verzonden. Levering was binnen 5 dagen.

Prima

- 1-12-2010

in goede orde ontvangen

Grote en duidelijke kaarten

- 24-11-2010

Grote kaarten, zeer duidelijk en een bestel- en leverproces dat zeer snel en zonder problemen verlopen is. Alles wat je nodig hebt om vanuit je luie stoel betrouwbaar te kunnen bestellen.

Mijn complimenten

- 12-11-2010

Goede informatie vooraf en het bestellen en de betaling ging heel makkelijk.
Mooie overzichtelijke kaarten en keurig verpakt in een driehoekige doos.
Tnt post heeft het heel snel afgeleverd.
Mijn complimenten voor de goede service.
Dank U wel.


Grote zeekaarten

- 15-6-2010

Dit zijn grote zeekaarten (gevouwen geleverd in een pakket), formaat is a1 of groter.

Vlot verlopen

- 16-2-2010

Het zag er prima uit, en de bestelling is vlot verlopen.

Leskaarten bundel

- 6-1-2010

Ondanks de feestdagen vindt ik dat de afhandeling zeer snel was en verzorgd. Super

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Bundel TKN leskaarten: