Login

Examentraining Kustnavigatie (cd-rom)

Examentraining Kustnavigatie (cd-rom) Beoordelingen - Examentraining Kustnavigatie (cd-rom) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
27 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,3 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Een solotocht naar Spitsbergen in 2009

- 14-10-2016

"Om wat tijd te doden doe ik 500 examenvragen van theoretische kustnavigatie, verreweg het spannendste wat ik aan boord heb"

Een solotocht naar Spitsbergen in 2009
Willem van Olst, Schipper van de Bo, een Victoire 1044
op de website van Dick Koopmans


examentraining kustnavigatie

- 24-2-2014

Duidelijke site om te kopen en een snelle aflevering De cd-rom was goed ingepakt om beschadigingen te verkomen.
Inclusief duidelijke koopbon.


Examentraining Kustnavigatie

- 20-6-2013

Helder en duidelijke vragen. Op naar het examen.

kustnavigatie

- 18-2-2013

alles perfect gelopen, goede service en fijne webshop

Cd rom kustnavigatie

- 9-1-2013

Een hele leervolle aanvulling op de studie kustnavigatie door middel van moeilijke vragen, oefenexamens en uitleg ...

Examentraining Kustnavigatie

- 11-4-2012

Goede vragen die wel berusten op wat er in het echt gebeurt.

Examentraining Kustnavigatie

- 10-1-2012

Ziet er goed uit, heel veel vragen waardoor je jezelf prima kunt trainen.
Programma wijst je heel makkelijk de weg.


Examenvragen TKN

- 9-1-2012

De cd bevalt goed. Er staan veel vragen op en als je ze allemaal weet dan ben je zeker klaar voor het examen

Essentieel bij de voorbereiding op het examen

- 19-4-2011

Het oefencdtje is essentieel bij het voorbereiden van het examen

TKN duo

- 31-3-2011

Dé voorbereiding van het examen TKN met het boek Kustnavigatie van Hollandia. Het duo ter voorbereiding.

Examentraining Kustnavigatie (cd-rom)

- 23-2-2011

Prima product, netjes verpakt thuisgestuurd gekregen en zelfs zeer klantvriendelijke hulp toen CD niet wilde starten.
Kreeg direct aanbod voor nieuw exemplaar maar bleek niet nodig na aanpassingen van mijn enkele instellingen.
Ben hier zeer tevreden over, trouwens ook over het product, lekker gebruiksvriendelijk.


Vaarwinkel bestellingen

- 28-1-2011

Sinds jaar en dag bestellen wij onze cursusmaterialen bij de Vaarwinkel, en zelfs de last minutes komen altijd mooi op tijd bij Tip Top Sailing aan. Waarvoor dank

prima cd

- 24-12-2010

prima

Supermanier om je voor te bereiden

- 24-8-2010

Januari 2010 aangeschaft, in mei examen gedaan en alles in 1x gehaald!

Supermanier om je voor te bereiden! Examenvragen zijn altijd helemaal up to date, omdat met deze CD ROM updates gratis kunnen worden gedownload. Bevat 3.500 oefenvragen waaronder ook examenvragen van voorgaande examens(!). Vaak komen een groot aantal van deze vragen terug in de nieuwe examens. Doe er je voordeel mee.

Aangeraden wordt om ook de 3 oefen(zee-)kaarten erbij te gebruiken.

Het heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Zonder de CD ROM en oefenkaarten had ik het zeker niet in 1x gehaald!


Een heel goede voorbereiding

- 30-5-2010

Goede ondersteuning voor het examen Kustnavigatie. Duidelijke vragen en met 3.500 vragen een hele goede voorbereiding.

Goede hulp

- 1-2-2007

Deze cd heeft mij zeer geholpen met het trainen en dus ook het behalen van het certificaat.

Heeft me door het examen heen geholpen

- 1-2-2007

De cd-rom voldeed aan mijn verwachtingen en heeft me zeker door het examen heen geholpen. Ik weet zeker dat ik zonder de oefening van het examen dit nooit gehaald zou hebben.

Mooi en goed opgezet

- 1-2-2007

Ik ben hier nu mee bezig, (na vaarbewijs 1+2 en Marifonie gehaald te hebben) erg mooie lesstof en goed van opzet. Dit zal ook wel weer lukken !

Buitengewoon nuttig

- 1-2-2007

Ik ben inmiddels geslaagd voor het TKN examen. Ik heb de cd-rom als buitengewoon nuttig ervaren. Opzet is duidelijk en helder. Vooral voor het oefenen van de kennisvragen buitengewoon goed. De uitgebreidere kaart oefeningen zouden soms wat meer toelichting behoeven. Ook de proefexamens heb ik als pezierig ervaren.
Samenvattend: Een prima produkt dat de slagingskansen aanmerkelijk vergroot.


Met plezier gebruikt

- 29-12-2006

Ik heb met met veel plezier gebruik gemaakt van de gememoreerde cd-rom. Als je de moeite neemt daar serieus mee te werken kun je op voorhand weten of je de stof al dan niet beheerst. Ik heb niet deelgenomen aan een georganiseerde cursus maar op "eigen kracht" de studie aangepakt. Ik heb de nodige zeekaarten aangeschaft alsmede het boek Kustnavigatie van Toni Rietveld. En dan maar oefenen. Ik heb gemerkt dat de stof nog aardig omvangrijk is maar zeer interessant. Van vrienden hoorde ik dat ze een ca.6 daagse zeezeilcursus gevolgd hadden ( o.a. geleerd hoe een jacht aan te leggen enz.) waarbij in de avonduren nog wat theorie werd gegeven en waarvan men veronderstelde dat dat ongeveer gelijk stond met TKN. Gezien het grote aantal uren dat ik besteed heb aan het studeren en aansluitend succesvol afsluiten van het examen kan ik me niet voorstellen dat anderen dat er "en passant" in een paar uurjes 's avond even tussendoor doen na een dag intensief bezig zijn. Ter verdere informatie, ik ben geslaagd met een 8 het geen overeen kwam met mijn eigen idee en ambitie.
Overigens bevalt het studeren op eigen kracht mij zeer goed. Op die manier heb ik ook mijn Marifoon certificaat behaald, na via een avondcursus Vaarbewijs 1 te hebben behaald. Tevens kon ik door het behalen van het certificaat TKN mijn ICC verkrijgen. Nu overweeg ik om CWO 3 resp. CWO 4 te gaan behalen.
Hoe komt iemand tot dat soort activiteiten? Eigenlijk heel simpel. Ik heb een zeer langjarige ervaring met zeilen. Gedurende een periode van meer dan 50 jaar met van open boten tot zeiljachten met het gezin op zee. Elk weekend en alle vakanties. Zodanig dat mijn kinderen indertijd zeiden: waarom gaan wij nooit met vakantie. Wij gaan altijd met "die boot". Na mijn pensionering op 65 jarige leeftijd heb ik mijn achterstand in theoretische kennis, dan wel mijn kennis van zaken proberen vast te leggen en mede aan te tonen door middel van diploma's en certificaten hetgeen aardig is gelukt.


Geslaagd danzij de oefenvragen

- 15-12-2006

Ik heb de cd speciaal voor het examen aangeschaft en gebruikte het samen met het boek Leidraad voor kajuitjachtzeilen en een cursus klein vaarbewijs. Drie maanden later heb ik het examen gehaald. Met gemak, vooral dankzij de oefenvragen op de cd, die je onder andere voorbereiden op "strikvragen".

Voor een goede voorbereiding nodig

- 1-12-2006

Ik ben geslaagd en moet zeggen dat ik het examen voor een groot deel aan de hand van de vragen heb voorbereid en met succes.

Goede en onmisbare hulp

- 25-11-2006

Als zeilinstructeur en in het bezit zijnde van vaarbewijs I en II gebruik ik deze software om vragen op te stellen voor cursisten. Uiteraard hou ik de ontwikkelingen bij en daarvoor is de software een goede en vaak onmisbare hulp.
Hetzelfde geldt overigens voor marifoon en vaarbewijs. Ik adviseeer de cursisten ook om de stof te trainen aan de hand van deze software en stuur ik ze allemaal naar de watersportwinkel of de ANWB.


Dankzij het programma geslaagd

- 25-11-2006

De examentrainer was een onmisbare aanvulling bij de voorbereiding op het examen! Mede dankzij het programma ben ik geslaagd!

Zeer tevreden

- 25-11-2006

Ik ben zeer tevreden over de software van Promanent omdat het voor mij een leidraad is in het voorbereiden voor het examen kustnavigatie. Zelf had ik ook de map "Ik navigeer" van Gerard Kuiper als studiemateriaal maar heb toch meer informatie van het boek kustnavigatie gekregen. Ik ben eenmaal gezakt en dit was veroorzaakt doordat ik te lui was geweest om een zeekaart te kopen. Nadat ik dit alsnog had gedaan en alle vragen van de software had doorlopen heb ik ook twee maal een proefexamen gemaakt en dit was voor mij zeer nuttig omdat je dan veel zekerder aan het examen begint.

Dankzij de training geslaagd

- 13-11-2006

Ik ben inmiddels inderdaad voor het examen geslaagd, mijns inziens mede dankzij de training die ik van de cd-rom heb gebruikt. Op deze manier heb ik goed inzicht gekregen in de wijze van vraagstelling. Door hier goed mee te oefenen heb ik tijdens het examen een aantal zaken niet gemist. Ik ben er heel tevreden over.

Geslaagd met een hoge score

- 11-2-2006

Ik heb uw cd-rom voor het examen kustnavigatie gebruikt en ook uw cd-rom marifonie. Voor beide examens ben ik in een keer geslaagd. Ik heb de cd-roms na het bestuderen van de boeken helemaal doorgenomen. Met het bestuderen van de boeken en de cd-roms had ik meer dan voldoende kennis om de examens succesvol af te leggen. Voor het examen kustnavigatie had ik een vraag fout het behaalde aantal punten was 48, voor GMDSS module-B heb ik 33 punten gehaald.



Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Examentraining Kustnavigatie (cd-rom):