Login

Weems en Plath rechte kaartpasser 7 inch

Weems en Plath rechte kaartpasser 7 inch Beoordelingen - Weems en Plath rechte kaartpasser 7 inch (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
9 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,6 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

UItstekende kaartpasser

- 27-1-2014

Uitstekende passer. Zware kwaliteit
Goed verpakt en snelle levering.


Service!

- 12-8-2013

Een liniaal en een passer besteld, onduidelijke info op de site: meteen gebeld en duidelijk uitgelegd gekregen waar de schoen knelde, fijne service!

Een prima passer

- 18-3-2013

Eindelijk een prima passer om mee te werken. Passen, meten, uitzetten precies waar hij voor gemaakt is, hij blijft nauwkeurig. Echt een prima passer.

Goede passer

- 28-1-2013

Kwalitatief goede passer, de benen worden na een tijdje losjes, maar dit kun je gemakkelijk oplossen door de schroef aan te draaien. Tevens levens lange garantie, top!

Goed te gebruiken

- 17-1-2013

De kaartpasser in goede orde ontvangen.
Voldoet aan alle verwachtingen en is heel goed te gebruiken.


Nauwkeurig instrument

- 5-11-2012

Fijne passer die heel precies de afstand op de kaart kan afpassen. Daarom een goede hulp bij mijn cursus klein vaarbewijs aanvullend.

Blijft ook goed de afgepaste afstand vasthouden, valt niet vanzelf dicht.


Beoordeling kaartpasser

- 1-9-2011

Duidelijk bestel proces, vlotte levering en degelijk product.
Perfect!


Ouderwetse klantgerichtheid

- 6-7-2010

Geen vaarder maar een vlieger. Omdat ik zowel in Thailand als in Nederland vlieg heb ik mijn vliegspullen altijd mee op reis. En deze keer was ik zo dom de kaartpasser in de handbagage te hebben. Kwijt dus op Schiphol. En helaas is deze kwalitatief goede passer niet te krijgen hier. Via Google kwam ik bij de Vaarwinkel terecht waar ik de kaartpasser bestelde, terwijl dat eigenlijk hiet kon: Thailand staat niet in het lijstje waar bezorging plaats vindt. Toch werd het -na enkele mailwisselingen- verstuurd ZONDER extra porto!!
Vandaag is het pakketje in goede staat gearriveerd.
Buitengewoon klantgricht!!


Niet nodig, wel handig

- 20-8-2009

Deze passer is mijns inziens niet nodig, wel handig. Ik heb een passer gebruikt welke tijdens de wiskundelessen op de middelbare school gehanteerd werd. Werkt ook prima. Het blijft precisiewerk.

Ik heb VBA behaald met 45 van de 50 punten, waar 35 nodig was.


Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Weems en Plath rechte kaartpasser 7 inch: