Login

Binnenvaartpolitiereglement BPR (download)

Binnenvaartpolitiereglement BPR (download) Beoordelingen - Binnenvaartpolitiereglement BPR (download) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
16 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,3 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Handig

- 28-10-2010

Handig om te downloaden en zo dan ook in electronisch formaat aan boord te hebben

BPR op Smartphone

- 11-10-2010

Na eerdere bestellingen - vaarkaarten en lesboeken - nu ook een download geprobeert. TOP!. Snelle en correcte levering. Exeact zoals beloofd.
Met het BPR als pdf op een smartphone voldoe je ook nog eens aan de eisen.


BPR snel ter plaatse

- 27-9-2010

Door jullie Vaarwinkel.nl was het probleem met het ontbreken van het BPR snel opgelost.
Perfecte service !
Dank


Vaargidsen, waddenzee-Ijselmeer en Zuid Holland

- 16-9-2010

Fenomenale uitgave. Goed voor 10 op 10.

Goed en snel

- 15-9-2010

Erg goed en snel ontvangen

Erg prettug

- 31-8-2010

Hij was meteen te downloaden, dus dat is erg prettig.

Makkelijk en compleet

- 29-8-2010

Makkelijke en zeer complete download.

bpr veranderingen

- 25-8-2010

Gedownload omdat het vaarbewijs veranderingen heeft ondergaan. Mijn zoon heeft het examen nu wel kunnen halen.

Binnenvaart Politiereglement (BPR)

- 15-8-2010

Prima Service

Veel papier

- 8-8-2010

Naar ik heb begrepen ben ik verplicht het BPR aan boord van mijn sloep te hebben. Ik heb het BPR bij u gedownload en geprint. Als resultaat heb ik nu 68 paginas A4 die ik nog in een ordner moet doen. Kortom een volumineus gebeuren. Ik denk dat ik een plastic bus koop, de 68 pagina's er opgerold in stop en dan ergens in een loze ruimte van mijn sloep stop. De vraag is: is het voor de klanten niet eenvoudiger om een gedrukt exemplaar in plastic doosje formaat maximaal A4 te kunnen bestellen?



Vaarwinkel: De download is bedoeld als gratis alternatief voor de ANWB Almanak Deel 1 die momenteel niet leverbaar is. Ook het zakboekje met het BPR is op dit moment niet leverbaar. Dit alles vanwege de komende wetswijzigingen waardoor niemand een voorraad boeken laat maken. Een klant wees ons op de mogelijkheid om in uw printerinstellingen aanpassingen te doen waardoor u 2 pagina's op 1 blad passen. Als u dan ook nog dubbelzijdig kunt printen is de stapel papier al een heel stuk beter te hanteren.


Goede service van de Vaarwinkel

- 26-7-2010

Zeer goede service. Momenteel niet in boekvorm te bestellen en op voorraad. Wel gratis te downloaden. Dat is pas service.

Handig en goed geillustreerd

- 23-7-2010

Opgeslagen op de laptop heb je steeds de laatste versie van de reglementen aan boord. Deze versie is handzaam, handig en mooi geillustreerd.

Handig

- 22-7-2010

Je kan ook nog met printinstellingen werken, bijv. twee of vier pagina’s per zijde en dan tweezijdig.

BPR regelement

- 20-7-2010



Overzichtelijk, mooi en duidelijk

- 20-7-2010

Een overzichtelijke versie die mooi en duidelijk geïllustreerd is. Op deze manier heb je altijd een recente versie aan boord.

Goed alternatief

- 16-7-2010

In afwachting van wateralmanak 1 is dit een goed alternatief. Het kleinere lettertype is geen probleem.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Binnenvaartpolitiereglement BPR (download):