Login

Examentraining Marifonie (cd-rom)

Examentraining Marifonie (cd-rom) Beoordelingen - Examentraining Marifonie (cd-rom) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
20 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,5 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

cd examens marifoon

- 22-2-2019

Prima programma in overeenstemming examen vragen

Geslaagd

- 28-1-2019

Geslaagd! En Vaarwinkels training maakte het verschil.

examentraining Marifonie [ cd-rom

- 26-10-2016

De cd-rom die ik bij Vaarwinkel heb aangeschaft,om mijn
examen Marifonie te oefenen en te trainen is erg duidelijk en prettig om mee te werken.


Geslaagd

- 11-4-2016

Ben geslaagd.
Dus tevreden.


Examentraining marifonie

- 9-3-2016

Goed!
Het zou in sommige gevallen nog beter zijn als bij wat meer vragen wat meer toelichting werd gegeven of verwijzingen werden gemaakt naar de theorie!.


Super handig

- 26-1-2016

Deze cd rom is super handig. Het is ook voorbereiding voor je examen samen met het boek basiscertificaat marifonie

Examentraining Marifonie

- 2-12-2015

Echt helemaal top geregeld zeer goede website en top service

Gedegen voorbereiding

- 20-5-2015

De software is uitstekend geschikt om je voor te bereiden op het examen. Voor een computer scherm met hoge resolutie zijn de letters wel erg klein.(Vereist eventueel aanpassingen van je scherminstellingen.)

Marcom-a

- 11-5-2015

Aanrader.

Examentraining marifonie

- 8-5-2015

makkelijk bestellen.
snel leveren.
er was een mogelijkheid tot update
was voor alle cursisten te begrijpen
oefenvragen/ examenvragen met de groep op een groot scherm werkt prima
aanrader


Examentraining Marifonie

- 14-4-2015

Uitstekend materiaal. Snelle levering

Examentraining marifonie

- 13-4-2015



Examentraining marifoon

- 17-3-2015



Supersnel en zeer goede service

- 13-2-2015

Bestellen eenvoudig en snel, direct terugkoppeling, simpel afrekenen en snelle levering. Niets op aan te merken, zeer betrouwbaar!

oefencdrom Marifoon

- 28-1-2015



cd rom marofonie

- 22-1-2015



prettige service

- 30-12-2014

Cd rom was uitverkocht. Aangemeld voor mailing indien weer voorradig. Werkt prima, super service.

Gegarandeerd slagen

- 16-6-2014

Prima examentraining waardoor je gegarandeerd de eerste keer slaagt.


examentraining matifonie cd-rom

- 14-1-2014

Een heel goede cd met veel vragen, een hele goede voorbereiding voor het examen. Aanbevolen.

marifonie

- 14-1-2014

Goede toegankelijkheid op uw webshop, deze is duidelijk, goed leesbaar en met goede en duidelijke omschrijvingen.
Het artikel werd op tijd geleverd en via de mail aangekondigd.
Kortom , wederom een goede aankoop bij een betrouwbare webwinkel.


Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Examentraining Marifonie (cd-rom):