Login

Hydrografische kaart 1810: IJsselmeer

Hydrografische kaart 1810: IJsselmeer Beoordelingen - Hydrografische kaart 1810: IJsselmeer (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
8 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,1 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

kaarten 1810

- 24-8-2015

Helaas kwam het postpakket beschadigd aan.
Van de bovenkant van de grote, kartonnen enveloppe was 10 x 10 cm afgescheurd en het iets kleinere kaartenpakket was door de plastic verpakking enigszins gekreukt. Het deed wat slordig aan maar geen reden om alles terug te sturen. Jammer, volgende keer beter!

Vaarwinkel: onze excuses dat de postverpakking kennelijk niet tegen het geweld van de postbezorging bestand bleek. Wij nemen met u contact op.


Hydrografische kaart 1810

- 20-8-2015

Uitstekende service. s'Avonds rond 8 uur besteld, de volgende dag geleverd. Degelijk verpakt. Aanrader!


vaarkaart 1810

- 21-7-2015

Vlotte levering, keurig verpakt.
Zowel de hydrografische kaart als vaarwinkel is een aanrader.
In de toekomst maak ik er zeer zeker weer gebruik van.


Uitstekend

- 12-3-2014

Zeer vlotte levering.
Uitstekend verpakt.


hydrografische kaart ijsselmeer 1810

- 21-11-2012

Goede details, duidelijk in gebruik en niet alleen op motorjachten, maar zeker ook op zeilboten. Blijfen goed liggen op de kaartentafel.

dat is snel!

- 28-12-2011

Deze morgen besteld. 's middags al een mail gekregen met melding "verzonden".
Ik vermoed dat ik mijn bestelling nog thuis krijg voor het eindejaar!


IJsselmeer kaart Hydr.1810

- 14-4-2011

Gebruik de hydrografische kaarten en je weet de tekorten van de anwb kaarten. Duidelijk legenda blad.
Kaarten op juiste formaat voor de kaartentafel.


Veel beter dan de anwb versie

- 15-6-2010

Als je twijfelt tussen de anwb vaarkaart en deze kaart. Niet meer twijfelen!! Gewoon de hydrografische kaart kopen.

Bestaat uit een los legenda blad en een grafische inhoudsopgave-blad. Daarnaast nog 3 bladen dubbelzijdig a2 + een blad a1 (gevouwen). Het IJsselmeer is op a1 formaat, de rest op a2. Er zijn veel verwijzingen tussen de bladen en veel insets voor de steden.

Geleverd in doorzichtige stevige map dus plastificeren lijkt me niet nodig (ik weet ook niet hoe je een ge-plastificeerde kaart moet bijwerken met de wijzigen op hydro.nl)

enfin, gewoon kopen dus. ik heb er spijt van dat ik deze kaart niet veel eerder heb gekocht.


Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Hydrografische kaart 1810: IJsselmeer:

Imray 2160 IJsselmeer
prijs: €49,00