Login

KNRM Wimpel

KNRM Wimpel Beoordelingen - KNRM Wimpel (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
25 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,6 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Leuk vlaggetje maar wat klein

- 30-7-2015

Ik raad iedereen aan even goed naar de afmetingen te kijken want vlaggetje 20x30 is relatief klein.

Mooie wimpel

- 13-4-2015

Mooie wimpel

Mooie wimpel

- 6-3-2015

KNRM wimpel besteld en laten afleveren als kadootje aan nieuwe booteigenaar. Erg blij ermee en goede doel gesteund.

Snel en geod!

- 18-1-2015

Snel en goed!

Prima en snel

- 4-12-2014

Goed verpakt en snel in huis

Wimpel KNRM

- 15-2-2013

Het pakje snel en in goede staat ontvangen en de inhoud was wat ik bedoelde.

Helemaal goed

- 4-2-2013

Allemaal goed, niets mis mee

snelle levering

- 28-1-2013

Eenvoudige en betrouwbare betaling, product was de volgende dag in huis.

Prima wimpel, prima levering.

- 7-8-2012

Zondags besteld, maandag in huis.

KNRM Wimpel 2012

- 2-5-2012

Hallo
De wimpel lag in een minimum van tijd gaaf in mijn brievenbus, dat was behoorlijk verschietachtig zo vlug.
Daarom zal de rest van de bestelling ook heel vlug bij mij zijn, waarvoor dank.
Dit alles is voor herhaling vatbaar, en aan te raden.
Alvast vriendelijk bedankt
mvgr Adriaan


bestelling KNMR wimpel

- 17-4-2012

Supersnel en goed verpakt.
Tevens kon ik met Ideal betalen (voor mijn de enige waar ik mee wil betalen).


Steun de redders op het water

- 12-4-2012

De wimpel van de KNRM wappert fier in de mast. En zo heb ook een klein steentje bijgedragen ter ondersteuning!


knrm wimpel 2012

- 20-3-2012

bestelling zoals eerder vlot afgehandeld en goed ontvangen

Vlag KNRM

- 19-3-2012

Makkelijk te vinden en te bestellen. Snel thuis ontvangen in prima verpakking.

Snelle levering

- 19-3-2012

Zeer snelle levering ben er erg tevreden mee.

Wimpel 2012

- 19-3-2012

De levering was goedkoper dan ergens anders en snel geleverd.

knrm vlag

- 15-3-2012

mijn beoordeling is eigenlijk heel simpel, wat ik ook koopt bij vaarwinkel.nl het is goed, is heel snel in huis en ik ben er altijd heel erg blij mee, dus prima.

beoordeling bestelling

- 11-3-2012

netjes een bericht gehad dat het artikel weer op voorraad was.
meteen besteld en supersnel geleverd.
grote klasse dankjewel


Zonder problemen

- 3-3-2012

Probleemloos & Razendsnel.

Zeer tevreden

- 29-2-2012

Zeer tevreden met de snelheid van Uw levering,
Kom daar zeker op terug


prima bestelling

- 20-2-2012

zondag bij vaarwinkel besteld.
tot mijn verbazing maandag al bezorgd
super snel echt toppie
dank u wel


KNRM Wimpel 2011

- 3-9-2011

Prima wimpel en snel geleverd. Iedere schipper zou als 'redder aan de wal' deze wimpel jaarlijks aan moeten schaffen voor het meer dan goede doel. En eenmaal aangeschaft ook voeren natuurlijk!

KNRM Wimpel

- 1-7-2011

Snel geleverd, mag hopen dat velen hem bestellen als dank voor het vele en goede werk dat hier geleverd wordt, hiermee ondersteunen wij hun werkzaamheden.

Snelle service

- 28-6-2011

De wimpel was supersnel binnen! Prima service!

KNRM Wimpel

- 27-6-2011

Nadat we de betaling online hadden voldaan was de wimpel de volgende dag in huis. Klasse.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij KNRM Wimpel:

Hond aan Boord Wimpel
prijs€9,95
In veilige haven
€19,99
prijs€18,99
KNRM Jaarwimpel 2022
prijs€9,95
KNRM Wimpel 2013
prijs€9,95
KNRM Wimpel 2015
prijs€9,95
KNRM Wimpel 2017
prijs€9,95
Redders van boven
prijs€34,50