Login

Leidraad voor het Vaarbewijs I en II

Leidraad voor het Vaarbewijs I en II Beoordelingen - Leidraad voor het Vaarbewijs I en II (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
8 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,8 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Vaarbewijs halen

- 17-5-2017

De regels op het water kennen, situaties kunnen inschatten en basale navigatiekennis hebben, vergroten de veiligheid voor alle opvarenden. Sommige verhuurbedrijven eisen dat de huurders een vaarbewijs hebben. Bij boten die sneller kunnen dan 20 km/uur of langer zijn dan 15 meter is een vaarbewijs zelfs verplicht. De Leidraad voor het Vaarbewijs is een cursusboek dat geschikt is voor zelfstudie, maar ook een cursus ondersteunt. De elfde druk voldoet aan de laatste exameneisen, en door middel van duidelijke uitleg, plaatjes, praktijkvoorbeelden en oefenvragen word je als lezer naar een succesvol examen geleid.

Leidraad voor het Vaarbewijs I en II

- 12-7-2015

Op de levering is niets aan te merken.

Goede service

- 30-10-2013

Zoals we gewend zijn weer een uitstekende service!

Leidraad voor het vaarbewijs

- 8-1-2013

Keurig verzonden. Snelle levering. Prima gegaan.

Leidraad voor het vaarbewijs

- 26-3-2012

Dit boek aangeschaft nav inschrijving voor Vaarbewijs I. Ik had ook het ANWB-cursusboek Klein Vaarbewijs I + II aangeschaft, maar het 1ste boek (Leidraad..) is makkelijk te leren en te lezen. Naast de examentrainer Klein Vaarbewijs 1 + 2 (VBO) is de kans groot voor het Vaarbewijs te slagen.

Leidraad voor het vaarbewijs, 8e druk

- 27-10-2010

Uitstekend, duidelijk, aanrader!!
Opletten: dit is de meest recente druk.
Snelle verzending, prima service: ik kom zeker weer op vaarwinkel.nl
behouden vaart!! :-)


Compleet

- 8-10-2010

Mooi compleet boek voor zelfstudie. Binnen 4 weken geslaagd!

Goed alternatief

- 8-1-2008

Dit boek is een goed alternatief voor het officiele cursusboek van de ANWB. Heb mijn vaarbewijs al lang binnen, maar vond het boek toch waardevol en heb het recent dan ook aangeschaft.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Leidraad voor het Vaarbewijs I en II: