Login

Portland Koersplotter

Portland Koersplotter Beoordelingen - Portland Koersplotter (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
24 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Goede koersplotter

- 12-12-2020

Zeer goede koersplotter, maar draaischijf loopt klein beetje stroef wat heel accuraat meten soms een klein beetje lastiger maakt.

Goed en snel

- 16-12-2019

Goede en snelle levering, enkel enorm groot pakket voor klein materiaal. Is dit nodig?


@Vaarwinkel: in de post is het risico op schade groter als niet goed verpakt en vanwege de afmetingen mag de plotter alleen als pakketpost verzonden worden.


Bretonse plotter

- 12-2-2019

Snelle en goede oplossing voor mijn klacht.
Nog bedankt hiervoor


Koersplotter

- 15-12-2018

Snel ontvangen en werkt prima

Voldoet volledig aan de verwachting

- 28-3-2017

Product was prima. Snelheid van levering was uitstekend mede omdat ik ze heel snel nodig had. Was helemaal gelukt.
Zou er zo weer kopen.


Portland kaartplotter

- 13-2-2017

De plotter was bestemd voor een vriend op Cyprus, hij heeft de plotter intussen ontvangen en oefent er naar tevredenheid mee, Bedankt voor de snelle levering.

Prima service

- 30-12-2015

Keurig verpakt en snelle levering.
Prijs / kwaliteit zeer de moeite waard.


Portland Koersplotter

- 9-11-2015

Snel en verders prima

Aan te raden

- 3-11-2015

Zeer duidelijk opschrift, duidelijke handleiding en nog goedkoop ook!
Een echte aanrader!


prima

- 21-4-2015

voordelig en snel geleverd

Portland kaartplotter

- 16-2-2015

In goede orde en goed verpakt ontvangen

Snelle verzending

- 21-10-2014

Verwachting was dat het tussen 2 en 4 dagen zou duren, maar uiteindelijk binnen 12 (niet werkuren) al verzonden. Voor de snelle afhandeling van Vaarwinkel; 5 sterren!

Portland Koersplotter

- 27-5-2013

Nette plotter waarop alles duidelijk en overzichtelijk is weergegeven.


Portland plotter

- 18-10-2012

Prima plotter voor het behalen van je vaarbewijs. Degelijke kwaliteit en duidelijk af te lezen. Snelle levering in een goede verpakking.

Portland Koersplotter

- 16-8-2012



Koersplotter

- 15-9-2010

Mooie plotter, eenvoudig te bedienen en overzichtelijk.
Enige verbeterpunt wat mij betreft is het formaat; ik had hem liever een paar cm kleinter gehad (max. A4-formaat)voor het gemak van veilig opbergen.


Werkt als verwacht

- 25-8-2010

Ik heb de plotter aangeschaft na mijn cow-kj2 cursus, waar ditzelfde model plotter werd gebruikt. Het ding werk dus als verwacht en stelt me in staat om eenvoudig mijn koers te bepalen aan de hand van kaart en compas. De handleiding geeft nog wat extra gebruiksmogelijkheden aan maar die liggen voor de hand als je de theorie onder de knie hebt.

Koersplotter

- 19-7-2010

Een goedkopere plotter was op het moment van leveren uitverkocht en niet meer mee te sturen. Daarom is deze bijna 2x duurdere plotter gratis nagestuurd.
Uitstekende service die je in deze internet tijd eigenlijk niet meer verwacht.


Koersplotter

- 19-5-2010

Geweldig instrument qua eenvoud en acuratesse. Ik gebruik hem regelmatig op kleinere boten buitengaats en het plotten van koersen en posities is een peuleschil. Zelfs wanneer het echt "op-en-neer" weer is.

Prima plotter

- 17-2-2010

Oerdegelijke plotter. De eenheden aan de lange zijden van de plotter zijn inches. Aan de korte kanten cm.

Passer

- 4-2-2010

Ik wist niet dat er bij deze plotter ook een passer zou zitten. De passer heb ik dus helaas dubbel besteld. Dat is jammer, maar die passer krijg ik wel weer doorverkocht. Het verzenden heeft anderhalve week geduurd (tussen de mail dat het verzonden was en de daadwerkelijke aankomst). Daardoor heb ik maar weinig tijd om te betalen, maar daar kan vaarwinkel niets aan doen.

Goed en snel geregeld

- 2-2-2010

Lekker snel geleverd, alleen heb ik 2 producten besteld, die separaat geleverd zijn, handiger om er een bestelling van te maken i.v.m. verzend kosten? Verder niets te klagen, duidelijke gebruiksaanwijzing erbij. Goed en snel geregeld dus!

Goede service

- 18-1-2010

Ik heb mijn bestelling in goede orde ontvangen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelde artikelen. Kortom: Een goede service en voor herhaling vatbaar.

Vaarwijzer

- 29-6-2009

Ik heb voor mijn vaarbewijs II een portland en kaartpasser besteld. Binnen 2 dagen in huis. Netjes afgehandeld en via de mail op de hoogte gehouden. Top.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Portland Koersplotter: