Login

Portland Plotter Pack (koersplotter met kaartpasser)

Portland Plotter Pack (koersplotter met kaartpasser) Beoordelingen - Portland Plotter Pack (koersplotter met kaartpasser) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
26 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Conform verwachtingen

- 30-9-2021

Je kunt zeggen dat er ook weinig mis mee kan gaan, maar zoals de titel al zegt: conform verwachtingen.

Mooi spul

- 30-8-2021

Mooi spul. Snelle levering.

Portland Plotter Pack

- 5-10-2019

Toen ik de plotter voor de eerste keer openmaakte dacht ik dat hij te groot was, maar dit is dus de exacte maat die ook gebruikt wordt op het KVB II examen.


@Vaarwinkel: dat is correct. Vamex en CBR zijn ook klant bij ons :-)


portland plotter en passer

- 4-2-2017

Ze voldoen beiden prima !!

Portland plotter pack( koersplotter met kaartpasser

- 9-8-2016

Goed materiaal en degelijke kwaliteit

Plotter en kaartpasser

- 17-5-2016

Levering zoals vermeld, goede producten

Goed product

- 4-3-2016

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Snelle levering en goed product.

Moet het nog leren

- 27-10-2015

Ik zit nog op school en moet het nu allemaal leren.

volgens verwachting

- 5-9-2015

Mijn bestelling is binnen de verwachte levertermijn in goede conditie bezorgd.

Portland plotterpack

- 2-9-2015

Snelle en correcte levering

Portland plotterpack

- 2-9-2015

Snelle en correcte levering

Kaartplotter met passer

- 15-7-2015

Keurig netjes verpakt en snel in huis. Is ook echt degelijk materiaal. Voldoet prima aan mijn verwachtingen. Niets te zeuren dus.

Portland Plotter Pack

- 20-4-2015

Prima plotter en passer. Na een zeilvakantie van 10 dagen nog steeds prima in orde.

goede stevige plotter

- 4-3-2015



Portland plotter

- 17-11-2014

Snelle levering voor goede prijs

plotter

- 16-12-2013

Top apparaat


Portland Plotter Pack

- 23-10-2013

Portland Plotter Pack was zeer snel bezorgd!

Even wennen

- 11-6-2013

Ik heb de plotter en passer gebruikt voor 't leren voor vaarbewijs 2. 'T is ff wennen zoals alles in den beginne. Maar doet wat 't doet en gewoon goed. Stevig materiaal ziet en voelt alsof 't wel een tijdje meegaat. Ben er zeer over te spreken

Prima produkt

- 23-4-2013

Dit setje plotter+passer aangeschaft voor het behalen van Vaarbewijs 2. Dit is hetzelfde model als de VAMEX gebruikt/ beschikbaar stelt op het examen.
Levering was prima en vlot, ik kon dus snel beginnen met oefenen.


Koersplotter

- 13-2-2013

Ik heb de plotter met passer nog niet gebruikt. Dat gaat vanavond gebeuren. Uw verzendservice is optimaal.


Portland Plotter Pack

- 30-1-2012

Ik heb deze set nodig om mijn vaarbewijs te halen. De set is prima, net zoals de afhandeling en de bezorging bij deze webwinkel.

een spannend plot!

- 19-11-2011

Net voordat ik met mijn cursus navigatie begon las ik dat ik zeker ook een Portland Plotter nodig had om de cursus te kunnen volgen. Internet bracht een zeer snelle oplossing met de vaarwinkel.nl die mij werkelijk binnen 24 uur de bestelde plotter aan huis leverde. Normaal ben ik niet zo'n internet-koper, maar waar haal je anders zoiets, zo snel vandaan?
Als zodanig werkt de plotter uitstekend zelfs voor een amateur als ik. Alleen jammer dat er zo'n eenmalige blisterverpakking omheen zit. Je wilt zoiets toch veilig kunnen opbergen toch?


Prima spul, helaas geen foedraal

- 27-7-2011

De plotter en passer bevallen uitstekend. Het is echter jammer dat er geen foedraal wordt meegeleverd, want de passer is met zijn scherpe punten zonder bescherming lastig te vervoeren.

Vaarwinkel: sommige passers worden geleverd met een plastic hoes, ook leveren wij een losse tas waarin u al uw navigatie-instrumenten kunt opbergen.


geweldig

- 27-12-2010

De services bij vaarwinkel zijn buitengewoon goed. Correcte behandeling aan de telefoon en per e-mail.
Wij zijn tevreden.


Alleen in het Engels

- 19-11-2010

Ik vindt het jammer dat de koersplotter in het Engels is, de inch meting heb ik liever gewoon in cm. Volgens mij zijn er ook goede nederlandse plotters te koop.

Vaarwinkel: helaas zijn er geen plotters voorhanden in het Nederlands. Alle fabrieken staan in het buitenland en leveranciers richten zich op het grote Engelstalige afzetgebied. Overigens heeft deze plotter op de korte kant wel een indeling in centimeters staan.


Plezierig om mee te werken

- 15-11-2010

Ik had eerst een Bretonplotter, maar deze plotter is completer en is dus plezieriger om mee te werken.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Portland Plotter Pack (koersplotter met kaartpasser):

RYA Handy Plotter
prijs€14,58
Leskaart 1630
prijs€7,50