Login

Oefenprogramma Kennis van de Rijn (download)

Oefenprogramma Kennis van de Rijn (download) Beoordelingen - Oefenprogramma Kennis van de Rijn (download) (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
17 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 3,7 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Kapitein

- 27-6-2020

Het is een leuk programma om te oefenen maar toch wel redelijk verouderd voor de tijd... maar goed ja kan er nog een hoop van leren

Ook handig als naslagwerk

- 21-2-2020

Niet aangeschaft om te oefenen maar gebruik het als naslagwerk. Makkelijk te verkrijgen,ook al omdat het gratis is. Het werkt bij ons op 10 prima.Ben vanaf 1967 patenthouder. De enigste opmerking die ik nog heb is, dat ik beneden de Nonnenwerth aan de linkeroever de Apolinarisgrund niet kan vinden.Verder alle lof en bedankt voor het keurig stukje werk.


Rijn

- 5-10-2017

Prima leerstof


kennis rijn oefeningen

- 26-8-2014



Stuurman

- 23-1-2014

Dit programma is helaas niet gebruiken op de mac.

Vaarwinkel: dat is correct. De makers ondersteunen dit programma ook niet verder dus de kans is klein dat er ooit een versie komt die ook op een Mac werkt. Overigens is het wel mogelijk om Windows software op een Mac te draaien met bijvoorbeeld een hulprogramma als Parallel Desktops.


handig oefenprogramma rijnpatent

- 29-12-2013

Voor het oefenen van het rijnpatent is het een handig hulpprogramma. Het is een een snel programma en werkt goed voor training.

oefenprogramma kennis van de rijn

- 5-11-2013

een goed programma ook al is het niet meer aangepast het heeft mij al goed geholpen en een voordeel natuurlijk dat het gratis is maar dat neemt niet weg als ik nog verdere studies doe dat ik zeker nog naar jullie toe kom dank u

goed

- 18-10-2013

Soms wat onduidelijk maar prima programma, 2 weken terug net me patent gehaalt

oefenprogramma kennis Rijn

- 3-10-2013

Op zich eeen prima programma,opmerkingen zijn: de kaarten komen niet overeen met de huidige strekken en het is moeilijk in te voeren via bereik.
Meerkeuze vragen aanpassen een de vragen die op het examen gesteld worden, dus niet alleen over de kilometers, plaatjes van de bruggen opnemen, hoogspanningsleidingen worden ook gevraagd.
Zie toetsmatrijs op de website van CBR(CCV).

Vaarwinkel: terechte opmerkingen, helaas dat de makers van deze software deze niet meer bijwerken.


Kennis van de rijn

- 2-9-2013

Sommige onderdelen van het programma werken niet op Windows xp en dat is erg jammer. Het tweede minpuntje vind ik dat het niet up to date wordt bij gehouden, maar de opzet is wel erg fijn om te oefenen.

Vaarwinkel: Helaas wordt deze software door de makers niet meer bijgehouden. Inhoudelijk loopt het dus achter en ook wat betreft ondersteuning van Windows versies. Het is echter zo ver wij weten het enige hulpmiddel voorhanden om de streckenkennis te leren.


Erg goed

- 18-9-2012

erg goed

Weledelvretende Meneer

- 28-8-2011

Naar aanleiding van het downloaden van dit programma.
En desalniettemede ook het gebruik ervan en de interactie ermee, wil ik er van uit gaan dat al en dergelijke zaken zeer zeker te besteden zijn aan ondergetekende.
Met dien verstande raadt ik aan al deze bevindigen ter harte te nemen en niet klakkeloos te vergeten.
Ik dank u.


Super handig

- 20-3-2011

Heb pas geleden dit programma gedownload. Echt super handig als je je Rijnpatent wil gaan halen. Duidelijk en je kan de Rijn op allerlei manieren oefenen en leren.

Oefen programma Kennis van de Rijn

- 2-2-2011

Ik vind het een prima programma om kennis van de Rijn op te doen.
Je krijgt de namen van alles wat er langs de rivier ligt zoals steden, ondiepten, rotsformaties, havens enz. goed onder de knie.
Met de oefenvragen leer je op een aangename manier veel waar je als schipper in de toekomst je voordeel kan doen.
Ik werk met veel plezier met het program.


Prima

- 24-2-2010



kennis van de Rijn

- 3-2-2010



geen commentaar

- 13-7-2009



Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Oefenprogramma Kennis van de Rijn (download):