Login

VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2

VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2 Beoordelingen - VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2 (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
11 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Handig pakket voor zelfstudie

- 30-5-2020

Handig pakket. Dit vaarbewijs boek is eenvoudig geschreven. De oefenvragen aan het einde van ieder hoofdstuk zorgen ervoor dat je direct kunt testen of je de theorie beheerst en of je het begrepen hebt. De plotter set is een must voor klein vaarbewijs deel 2. Prachtige passer en plotter. Fijn dat je dit in een keer kunt bestellen.

Goede opbouw

- 4-7-2019

Ik heb dit boek gebruikt.
Zeer tevreden en heeft een goede opbouw van leren.


Heel fijn lesboek

- 4-7-2019

dit is idd een heel fijn lesboek.

prima leerboek

- 11-6-2019

Linker gedeelte van bladzijde 212 is verschoven en dus foutief. Let hierop als je gaat leren.
@Vaarwinkel: deze pagina bevatte een drukfout. In de nieuwe 13e druk is dit gecorrigeerd.


Niet compleet

- 11-7-2018

Het cursusboek is niet compleet. Mijn eerste examen vraag ging over het afpakken van een vaarbewijs door de politie. In het boek wordt nergens vermeld of dit kan en hoe dit kan gebeuren en zo zijn er meer punten in examen wat niet wordt vermeld in het boek!

Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 & 2

- 4-12-2016

Ideaal, bondig en hoogst correct studieboek, leidend tot SLAGEN voor KVB 1 met 74 van de 80 haalbare punten.
Score hád nog hoger kunnen zijn: té snel door de vragen 'gevlogen' en RPR verward met BPR. Kortweg: ZEER aanbevelenswaardig, want aanmerkelijk gestructureerder dan de concurrerende ANWB-uitgave. De enkele taalfouten ("zijlschepen") nam ik graag voor lief.


Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1&2

- 25-3-2016

Helder geschreven. Navigatie berekeningen stap voor stap uitgewerkt. M.i een nuttiger boek waar het het onderdeel navigatie vb2 betreft dan het bekende ANWB-boek dat ik ook heb gebruikt. Aanbevolen voor zelfstudie.

Goed boek

- 25-7-2014

Heb de studiewijzer gekocht en een cursusdag gevolgd was erg duidelijk ook de ondersteuning via de online cursus met de vragen hebben mij goed geholpen !

Studiewijzer klein Vaarbewijs

- 18-6-2013

Snelle levering, goede bereikbare site, boek voldoet boven alle verwachtingen

Vaarbewijs 1

- 14-5-2012

Goede snelle levering. Boek is duidelijk en na 1 keer doorlezen en het maken van de vragen in het boek heb ik het vaarbewijs gehaald

Prachtig leerboek

- 5-4-2012

Het is werkelijk een prachtig, erg duidelijk en makkelijk leesbaar leerboek, maar de kreet dat het alle informatie voor het examen VB I en VB A bevat klopt helaas jammer genoeg niet.
Op het examen kreeg ik o.a. vragen over dikte van kabels, acculaders, serie en parallel schakelingen van accu's, vragen over electriciteit enz.. Na het examen heb ik het boek er nogmaals op nagelezen, maar die informatie staat er dus niet in. Waarom niet, is mij een groot raadsel

Vaarwinkel: <a href="http://www.vaarwijzer.info/2012/03/nieuwe-leerstof-voor-het-klein.html">Hierover kunt u ook lezen op de Vaarwijzer website</a> De extra leerstof kunt u onder andere downloaden als updates voor de cd Examentrainer Klein Vaarbewijs die bij de Studiewijzer hoort. Ook zijn er aanvullingen op het boek zelf te <a href="http://www.watersportcursussen.nl/webshop/updates-en-errata">downloaden op de website van VBO Vaarbewijsopleidingen</a>


Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij VBO Cursusboek Klein Vaarbewijs 1 & 2: