Login

Waterkaarten App en Software

Waterkaarten App en Software Beoordelingen - Waterkaarten App en Software (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
35 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

Prima service

- 20-8-2021

Super bedankt voor deze extra service! Het werkt inmiddels.

Mooie kaart

- 20-2-2021

Mooie kaart indeling

Waterkaarten voor Windows en Android

- 14-12-2020

Best een aardige app als digitale de Wateralmanak deel 2.
Nu nog even met TOMTOM of een andere routeplanner samenwerken en een goed werkende routeplanner implementeren. Die ook rekening houd met de datum, vermoedelijke tijd van passage en zo een mooi planning geeft met weerberichten, winden, zonsondergang, openingstijden, dieptes, snelheden etc op de verschillende delen van de geplande route.

@Vaarwinkel.nl: er moet aan boord nog wel iets zelf te doen over blijven ;-)


Super app

- 24-9-2020

Super app. Ik vaar hier al 5 jaar mee.

Waterkaart Nederland Windows

- 2-7-2020

Pakket is weer verbeterd met nieuwe mogelijkheden en kaarten van België erbij.
Zeker een aanrader!


Waterkaart Nederland voor Windows 2020

- 2-7-2020

Verbeterde versie met kaarten van België erbij.
Zeker een aanrader!


Mooie atlas, maar belangrijke info mist

- 6-6-2019

Mooie en praktische atlas met ringband. Wel wat groot formaat. Zag liever een kleiner formaat. Maar wat vooral vervelend is dat belangrijke informatie op het water gewoon niet op de kaart staat. Deze informatie is er kennelijk wel want staat wel in de app en weer wel op sommige van de detailkaarten.
Jammer, gemiste kans. Hierdoor is de atlas dus niet zonder app goed te gebruiken. De app vind ik echter helemaal niet zo fijn. Dat kan echt beter. Dus ik doe het er maar mee, maar kan deze waterlandatlas niet aanraden.


Al jaren fan

- 22-12-2016

Al jaren fan van de ANWB Waterkaart op PC en app!
Echt alle informatie fijn bij elkaar. Klikken en je vaarplan met bijbehorende haven en bruggen info vaarklaar!


Noordzeekust mist

- 17-10-2016

Leuk programma voor binnenwateren

GPS

- 5-9-2016

Helaas kan ik de kaarten niet gebruiken omdat deze Asus laptop geen gps heeft.

Vaarwinkel: de kaarten werken ook zonder GPS alleen ziet u uw positie niet. Een losse GPS muis die op de USB poort is aan te sluiten werkt zonder meer met de ANWB Waterkaart software maar moet u wel los aanschaffen.


Fantastisch product

- 31-7-2016

Een fantastisch product deze digitale waterkaart.

Een route uitzetten met alle obstakels die er onderweg tegen te komen zijn, zijn eenvoudig te herkennen. bruggen, sluizen, diepgang, betonningen en andere aanduidingen zijn allemaal aanwezig. Inzomen en uitzomen op het specifieke plekje waar je vaart is een prachtig hulpmiddel.

Wat wij eigenlijk nog missen is een tapblad met de verschillende betonningen, bebakingen en aanduidingen met hun betekeins en/of omschrijvine ervan.

Mvgr Herman Rienties



Prima en snelle support

- 23-7-2016

Na korte gratis proefperiode, direct besteld. Vragen over niet werkende software worden direct en per kerende post via e-mail beantwoord. De geleverde software werkte wel, instelling in mijn laptop moesten gewijzigd. Geweldige en snelle service.

Uit gestippelde routes afgelegde afstanden en coordinaten zijn eenvoudig te gebruiken voor logboek.


goed

- 9-6-2016

Wat ik mis, is een korte duidelijke gebruiksaanwijzing. Ook is bijv. het aansluiten van GPS mogelijk om aangegeven te krijgen, waar ik me bevind.

Vaarwinkel: de gebruiksaanwijzing staat op de website www.anwbwatekaart.nl Ook over het aansluiten van de GPS staat daar uitleg. Overigens kan de software uw GPS automatisch detecteren, mits de GPS juist is aangesloten en de juiste driver is geïnstalleerd.


Complimenten

- 30-4-2016

Waterkaart 2016 geladen over oude heen en geactiveerd.
Ging in een keer goed en loopt prima, mijn complimenten.


Levering

- 9-1-2016

Hetgeen wat ik besteld had is snel en correct afgeleverd.
Daar ik in Zeeland woon was er ook nog een pakketje voor een heer die in Friesland afgeleverd, maar na telefonisch contact met vaarwinkel is alles goedgekomen.


Vaarkaart ANWB

- 30-12-2015

een duidelijke kaart met alles er op!

ANWB vaarkaarten

- 2-7-2015

Helaas niet te plaatsen op iPad 1, ik kan er dus niet over oordelen.

Vaarwinkel: U downloade de ANWB Waterkaart Software voor Windows. Deze is uiteraard niet geschikt voor een iPad. Voor iPad is er een ANWB Waterkaart App. Deze haalt u op via de app store van Apple/iTunes.


Heel goed

- 26-5-2015

Die ANWB app is heel goed. Dank voor de tip.

tweede computer kaart instaleren

- 11-4-2015

hoe installeer ik op een tweede window laptop anwb kaarten zo dat het werkt op mijn bestaande abonoment

Vaarwinkel: een beoordeling is geen plaats om een vraag te stellen. En met alleen een voornaam kunnen wij geen contact met u opnemen.

De licentie voor de ANWB Waterkaarten Software is gekoppeld aan uw e-mailadres. Installeer de software op de 2e pc en meldt u aan met e-mail en wachtwoord dat u op de 1e pc gebruikte. De software zal uw licentie dan ophalen en gebruiken.


ANWB Waterkaart

- 8-12-2014

Aankoop gedaan voor het vanuit huis bekijken van een vaarroute naar Aalsmeer. Routeplanner is op boot aanwezig. De gratis download is helemaal goed gegaan, alleen is het dan zo vervelend dat er voortdurend een pop-up komt tijdens het kijken waarin gezegd wordt dat de aankoop verouderd is en een nieuwe aangekocht kan worden. En deze blijft maar verschijnen.

Vaarwinkel: Als de proeflicentie verlopen is krijgt u inderdaad steeds een reminder om een licentie te nemen. Dat lijkt ons logisch.


Mijn complimenten

- 13-9-2014

Ik heb de nieuwe versie van de digitale waterkaart gedownload en niets dan mijn complimenten voor de aanvullingen!! Met name het invoeren van de hoogte van je schip en vervolgens de niet bevaarbare bruggen op de kaart vermeld krijgen vind ik top!!


Prachtig en werkt zoals gewenst

- 4-9-2014

De app is prachtig en werkt zoals ik het gewenst heb. Toevoeging van wateralmanak 1 zou een verbetering zijn. Spijtig dat er met dezelfde licentie niet op android(tablet) en windows (laptop) kan gewerkt worden, een kleine meerprijs zou verantwoord zijn maar 2 licenties kopen vind ik erover.

Vaarplezier

- 4-9-2014

Toffe en goed werkende app.

anwb waterkaart

- 26-8-2014

Eerste indruk van deze kaartsoftware is goed, helder in gebruik en voldoet aan alle wensen van de jachhteigenaar, wel jammer dat men slechts 2 dgn. de tijd krijgt voor uitproberen, verder niets dan lof.


vaarkaart

- 14-8-2014

Snel geregeld

Waterkaart software voor Windows

- 13-7-2014

Goed pakket door mij gebruikt met winXP, maar 3 opmerkingen:
de text bij "instellingen, gps" valt weg in de kleur van de achtergrond.
de iconen uit zetten gebeurt alleen tijdens het vast houden van, dus geen toggle funktie.
Uit en in zoomen gaat in 2 stappen tegelijk.

Vaarwinkel:
1. GPS tekst is grijs als de GPS op automatisch staat. Dat wordt aangepast.
2. Knop met oogje moet u vasthouden. Is een "toggle" voor heel snel alle markers uit te zetten. Langer durend doet u op de muist met rechter muisknop en keuze in menu aanzetten.
3. Zoomen gaat inderdaad soms te snel. Daar wordt aan gewerkt. Plus en min knoppen en toetsen werken ook.


Super

- 12-6-2014

Ik heb het programma nu een poosje kunnen uitproberen en ik moet zeggen, het gaat super. Het is alleen jammer dat de kaart met de icoontjes van bruggen en sluizen e.d. niet te verplaatsen is. Verder gaat alles perfect.

Vaarwinkel: u kunt alle markers tegelijk even verbergen door de knop met het oogje rechtsboven in te drukken.


Niet wat ik ervan verwacht had

- 7-5-2014

In tegenstelling met andere naviagtie midelen, valt me deze tegen, uitgaande van wanneer ik het had gekocht. Alle waar heeft zijn waarde dus en deze navigatie zal ik dus nooit aanschaffen. Het is ook geen navigatie, je kunt zien op de laptop waar je vaart en wat je snelheid is. Maar dat kan ook met een autonavigatie. Je kunt niks plannen, geen traject uitzetten. De concurrent doet het beter. Ook vind ik de mogelijkheid voor maar 1 kaart van heel Nedeland vreemd, want eerder hadden ze 2 stuks, Noord en Zuid. Mijn oude waterkaart op een PDA is stukken beter, en met behulp van een Almanak deel 2 ook up to date. Jammer dus, een gemiste kans.

Vaarwinkel: Jammer dat het u niet bevalt, maar daar dient een proefperiode ook voor. Een route met waypoints plannen kan overigens wel degelijk met dit programma. Jaren terug bestond er inderdaad de mogelijkheid een kaartenset voor een deel van Nederland te kopen. Deze was echter per deel 3x duurder dan heel Nederland nu. Dus voor minder dan eenderde heeft u nu heel Nederland. Plus als u toen extra functies wenste te gebruiken moest u de uitgebreide versie van de software kopen. Wij zijn van mening dat de ANWB Waterkaart Software wat dat betreft in deze versie meer geld voor zijn waar biedt.


Prachtige kaarten

- 28-4-2014

Prachtige kaarten, alleen jammer dat er geen legenda in de software zelf zit.

Vaarwinkel: wij raden gebruikers aan om de legenda van een (oude) papieren versie van een ANWB Waterkaart naast de software te gebruiken. Of om deze eventueel uit te knippen en te plastificeren.


ANWB waterkaart

- 25-4-2014

Hoewel aangegeven als gratis bleek vervolgens de kaart maar een paar dagen toegankelijk. Daarom een hoop gedoe voor weinig resultaat, aangezien ik geen computer aan boord heb en dus toch een papieren kaart koop.

Vaarwinkel: duidelijk staat aangegeven dat de proefversie 2 dagen gratis te gebruiken is. Daarna kunt u besluiten een licentie te nemen en de Waterkaarten te blijven gebruiken.


Schrijf een beoordeling ...

« Vorige12 »

Aanbevolen bij Waterkaarten App en Software:

GNS 3000 Draadloze GPS
prijs€139,00