Login

ANWB Waterkaart Nederland

ANWB Waterkaart Nederland Beoordelingen - ANWB Waterkaart Nederland (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
11 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,4 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

9+

- 15-6-2017

Het geheel keurig verzorgt, voldoet helemaal aan de verwachting, zeer snel en professioneel geleverd en het juiste product.

waterkaart Nederland

- 8-7-2015



Sehr zufrieden

- 2-8-2014

Ich Antworte auf Deutsch da ich nicht gut auf Niederländisch schreiben kann, aber ich bin sehr zufrieden mit Ihrem Service.

Handig

- 5-7-2013

De waterkaart is een handige aanvulling op de losse kaarten per deelgebied. Je hebt een goed overzicht over de vaarwegen in Nederland.

vaarkaart nederland

- 26-6-2013

aller eerst wil ik u danken voor de zeer vlotte afwerking van mijn bestelling, ben er zeer tevreden over,
ook wil ik u vragen of u in de kaarten bak ook vaar kaarten heeft van duitsland en polen, het is mijn bedoeling om als ik gestopt ben met werken er diverse maanden met mijn boot die kant op te gaan, en dat zal niet zo lang meer duren want ben al 63 jaar
of kunt u mij adres geven van de instantie die wel deze vaarkaarten in zijn bezit heeft, maar wil dan wel de speciale kaarten met vaar diepte en hoogte

Vaarwinkel: kaarten van Duitsland hebben wij al op de website staan. Zowel voor de kustwateren als de bevaarbare binnenwateren. Wij zullen eens op zoek gaan naar kaarten voor Polen. Dit is inderdaad een bestemming waarnaar de komende jaren meer vraag zal komen.


vaarkaart nederland

- 17-6-2013

mooie overzicht kaart handig om aan boord te hebben.

anwb waterkaart nederland

- 9-6-2013

het is altijd goed een overzicht te hebben van een groot gebied. hierdoor is het gemakkeljker een route uit te zetten.

ANWB Waterkaart Nederland

- 1-6-2013

Snelle probleemloze levering, in mijn geval binnen 3 dagen op mijn adres in Duitsland.

Overzichtelijke kaart

- 26-8-2011

Snelle service en mooie overzichtelijke kaart.

Netjes en verzorgd

- 6-10-2010

Keurig netjes verpakt afgeleverd. Mijn dank hiervoor.

Waterkaart NL

- 29-4-2010

Los opvouwbare kaart voor overzicht, maar mijns inziens beetje overbodig.

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij ANWB Waterkaart Nederland:

ANWB Waterkaart Nederland
prijs: €11,95