Login

Hydrografische kaart 1811: Waddenzee West

Hydrografische kaart 1811: Waddenzee West Beoordelingen - Hydrografische kaart 1811: Waddenzee West (Terug naar de productinformatie ...)
 
 
16 beoordeling(en) - gemiddelde waardering 4,8 / 5 (Beste beoordeling | Slechtste beoordeling | Nieuwste | Oudste)

Schrijf een beoordeling ...

goed en snel

- 26-8-2009

Betaling achteraf via acceptgiro.

vaarkaarten

- 12-2-2012

Prettige site, vlotte levering, gunstige prijs.

Prima afgehandeld

- 24-4-2012

De Serie Hydrografische kaart 1811 besteld en steeds keurig op de hoogte gehoueden van verloop van afhandeling. Binnen drie dagen produkt ontvangen: Zeer degelijk verpakt. Kortom keurig allemaal.

Editie 2013 uitgesteld

- 24-12-2012

Editie 2013 verschijnt pas in juni. Dus voor de maanden februari t/m mei maar editie 2012 aangeschaft. Nooit weg, natuurlijk. Maar dat wist iedere wadvaarder al. Een betere "overgangsmaatregel" kun je je niet wensen!

kaart Waddenzee west

- 2-1-2013

Omdat de kaarten een product zijn van anderen, in dit gevaal van de KM beperk ik mij tot de de serviceverlening en de verzending door Vaarwinkel. Die waren prima.

waddenzee westblad

- 25-6-2013

snelle en correcte levering

Kaart Waddenzee west

- 3-7-2013

Prima deze kaart.

Supersnel

- 11-3-2014

Zekerheidshalve gebeld of kaarten echt wel voldoende op voorraad waren. Was het geval en de volgende dag had ik ze in huis. Vriendelijke mensen aan de telefoon en levering volgens afspraak.

Prima

- 11-7-2014

Zeer snel in huis, prima verpakt

kaart waddenzee west

- 24-7-2014

Ziet er gelikt uit.
Helaas schip nog op de wal zodat ik slechts vanachter mijn bureau kan varen.


Sehr zufrieden

- 2-8-2014

Ich Antworte auf Deutsch da ich nicht gut auf Niederländisch schreiben kann, aber ich bin sehr zufrieden mit Ihrem Service.

Top!

- 26-1-2015

Het artikel werd snel geleverd en bevatte twee extra sheets met wijzigingen. Super service!

Ruilen

- 6-2-2015

Uitstekende service. Had verkeerde kaart besteld en deze is zonder verdere kosten geruild. Bravo

Keurig

- 12-3-2015

Eigenlijk valt er weinig te zeggen: besteld via de site en heel snel geleverd. Keurig !

Prima en vlot

- 21-2-2017

prima en snelle levering

Schrijf een beoordeling ...

Aanbevolen bij Hydrografische kaart 1811: Waddenzee West: